Η Εθνική Ποδηλασίας Ανδρών στους Διεθνείς Αγώνες Rhodes GP και Tour of Rhodes

Μετά από πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή μας Ανέστη Κουρμπέτη και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προσκλήθηκαν οι παρακάτω αθλητές για να συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες Rhodes GP και Tour of Rhodes που θα διεξαχθούν στη Ρόδο στις 4 και 8 έως τις 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Ανδρέας Μιλτιάδης

Αλέξανδρος Αγρότης

Αλέξανδρος Ματσάγγος

Κωνσταντίνος Θυμίδης

Κωνσταντίνος Παυλίδης

Χρίστος Φιλοκύπρου

Σταύρος Θεοφάνους

Στους δύο αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 25 ομάδες, ανάμεσα σε αυτές θα είναι ομάδες Pro, 3 Εθνικές ομάδες (Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας), 11 ομάδες Continental και 9 Clubs.

Το Rhodes GP θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Απριλίου σε μία διαδρομή που ουσιαστικά είναι ο γύρος του νησιού, με μήκος 186,3 χιλιόμετρα και 1684 μέτρα υψομετρικά.

Το Tour of Rhodes θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 8 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 11 Απριλίου. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο πρόλογος του αγώνα, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου, την Παρασκευή η διαδρομή θα έχει μήκος 138,5 χιλιόμετρα με 1615 υψομετρικά, το Σάββατο 150 χιλιόμετρα με 2554 υψομετρικά και την Κυριακή 153,5 χιλιόμετρα με 2092 υψομετρικά.

Καλή επιτυχία Κύπρος.

Ευχαριστίες στις εταιρείες A. & P. Andreou Brothers Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Vitex – Yannidis Bros S.A στην Κύπρο, Marathon Trading,Les Palmiers Beach Hotel υποστηρικτές της Εθνικής μας Ομάδας Ποδηλασίας.

https://rhodestour.gr/

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd