Απολογισμός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δρόμου 2021

Εξαιρετική παρουσία από τον Αντρέα Μιλτιάδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δρόμου 2021 όπου κατέλαβε στην 28η θέση  στην ατομική χρονομέτρηση και από την Ελένη Κουκουμά στην Ποδηλασία αντοχής όπου κατέλαβε την 83η θέση, ενώ άτυχοι στάθηκαν οι Αλέξανδρος Ματσάνγκος και Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Αναλυτικά η παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου 2021 :

Αγώνισμα ατομικής Χρονομέτρησης

Εξαιρετικός ο Αντρέας Μιλτιάδης στην κατηγορία MENS ELITE όπου κατέλαβε την 28η θέση ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές του κόσμου .

H Ελένη Κουκουμά  στην κατηγορία JUNOR WOMENS κατέλαβε την 55η θέση .

O Κωνσταντίνος Ιωάννου στην κατηγορία JUNIOR MENS κατέλαβε την 63η θέση .

Άτυχος ο Αλέξανδρος Ματσάγκος στην κατηγορία MENS U23, αφού τεχνικό πρόβλημα στο ποδήλατο του προκάλεσε πτώση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  .

  

Αγώνισμα ποδηλασίας δρόμου Αντοχής

Σε πολύ τεχνική με κύριο χαρακτηριστικό τις  απότομες μικρές ανηφόρες κυκλική διαδρομή εντός της πόλης του Leuven διεξήχθηκαν οι αγώνες για τους  JUNIOR MENS και JUNOR WOMENS για την αντοχή κάτι που οδήγησε σε πολλά ατυχήματα και μαζικές πτώσεις από τους αθλητές .

Η Ελένη Κουκουμά στην κατηγορία JUNOR WOMENS με εξαιρετική προσπάθεια τερμάτισε στην 83η θέση  από τις 116 αθλήτριες που ξεκίνησαν τον αγώνα . Η Ελένη έχασε το κύριος γκρουπ σχετικά νωρίς στον αγώνα έμεινε όμως σε ένα από τα μικρά γκρουπ που σχηματίστηκαν με αθλήτριες από την Ιταλία , Γερμανία ,Ισπανία  μέχρι τον τερματισμό

Άτυχος ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στην κατηγορία JUNIOR MENS  φάνηκε άτυχος αφού πτώση προπορευόμενων αθλητών είχε ως αποτέλεσμα να  προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και  να αναγκαστεί να αλλάξει ποδήλατο με ποδήλατο από το ουδέτερο service  κάτι που του στοίχισε ολοκληρώνοντας  την προσπάθεια του στον 3ο γύρο του αγώνα .

 

Μπράβο σε  όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Αλέξανδρο

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές της εθνικής μας ομάδας :

Vitex Andreou Brothers Ltd Les Palmiers Beach Hotel Marathon Trading Ice Power Cyprus Starbalm  ΟΠΑΠ Κύπρου PowerLine Products Ltd KSports Alexander College

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστιρικτές

honda
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd