[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] 4ος Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας - "LYTRHODONTAS MTB 2015" - 24/5/2015

lythrodontas mtb 2015 acadimia start

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ]

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία από τον ποδηλατικό όμιλο «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα, οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας ακαδημίας, και επίσημων κατηγοριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας.

Στον αγώνα ακαδημιών έλαβαν μέρος πέραν των 200 παιδιών που προέρχονται από δέκα ακαδημίες ποδηλασίας. Ο αγώνας των επίσημων κατηγοριών της Κ.Ο.ΠΟ αποτελούσε τον 4ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας όπου διαγωνίστηκαν οι κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, πανπαίδων , πανκορασίδων καθώς και κατηγορίας OPEN.

Οι αγώνες έγιναν μέσα στο μαγευτικό δάσος του Λυθροδόντα όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τον αγώνα μέσα από τις φυσικές ομορφιές που προσφέρει το δάσος.

Στήριξη για την ασφάλεια των αγώνων προσέφεραν το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών Ε.Τ.Ε.Α ενώ στην άρτια διοργάνωση καθοριστική ήταν η συμβολή του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυθροδόντα και οι δεκάδες εθελοντές που στήριξαν τους αγώνες.

Παρόν στους Αγώνες ήταν και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ Ησαΐας ο οποίος είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του ποδηλατικού Ομίλου Αγιος Μνάσων. Ο πανιερότατος μιλώντας στα παιδιά και στους μεγάλους αθλητές μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μεγάλα οφέλη, σωματικά και πνευματικά που προσφέρει η ενασχόληση με την ποδηλασία και γενικά με τον αθλητισμό.

Ο κοινοτάρχης Λυθροδόντα κ.Λάμπρος Λουκά αφού καλωσόρισε τους αθλητές και παρευρισκομένους τους κάλεσε να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές και το μαγευτικό τοπίο που προσφέρει το δάσος Λύθροδόντα. Η όλη εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία με αποκορύφωμα τη βράβευση των αθλητών που κέρδισαν επάξια τις πρώτες θέσεις.

Ποδηλατικός όμιλος Ι.Μ.Ταμασού Αγ.Μνάσων 99654747

Αποτελέσματα
Περισσότερες Φωτογραφίες

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd