Εθνική Ομάδα - Θετική παρουσία και σημαντικές εμπειρίες από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου U23 και Εφήβων 2015 - Ταρτού, Εσθονία

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων και U23 συμμετείχε, μεταξύ 5 και 9 Αυγούστου, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες δρόμου, στο Ταρτού της Εσθονίας.

tartu2015

Η Κυπριακή αποστολή εκπροσωπήθηκε από τους Χριστόδουλο Μιχαήλ (ΠΟΛ), Αλέξανδρο Αγρότη (ΑΠΟΕΛ), Οδυσσέα Πατσαλοσαββή (ΕΛΙΤ) και Aνδρέα Μιλτιάδη (ΕΛΙΤ).

 

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης έλαβαν μέρος μόνο οι πρωταθλητές μας Χριστόδουλος Μιχαήλ (Junior) και Ανδρέας Μιλτιάδης (U23) όπου κατέλαβαν την 61η και 55η θέση αντίστοιχα.

Στον αγώνα αντοχής οι αθλητές μας καλούνταν να καλύψουν 10 στροφές των 12.4χλμ. για τους έφηβους και 13 στροφές για την κατηγορία U23. Η εθνική μας στάθηκε επάξια ενάντια στους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη, παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα (οι περισσότερες ομάδας αγωνίζονταν με 7 αθλητές).

european u23 juniors champs 2015 christodoulos michael

Στους Εφήβους ο Χριστόδουλος Μιχαήλ τερμάτισε με το 1ο γκρουπ αθλητών στην 49η ,ο Αλέξανδρος Αγρότης είχε μια πτώση στην πρώτη στροφή, παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα στην 109ος και ο Οδυσσέας Πατσαλοσαββής βρέθηκε σε άτυχη στιγμή πίσω από ένα ατύχημα και έχασε επαφή από το κυρίως γκρουπ, προσπάθησε να επανέλθει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πιάστηκε στροφή.

european u23 juniors champs 2015 miltiades tt start

Ο Ανδρέας Μιλτιάδης, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία U23, προσπάθησε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό που έδωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αθλητές σε επαγγελματικές ομάδες) αλλά δεν τα κατάφερε και βρέθηκε να παλεύει μόνος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πριν πιαστεί στροφή από τους πρώτους αθλητές.

Η αποστολή είχε μια θετική παρουσία στο Πανευρωπαϊκό και οι αθλητές μας μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Τα πλήρης αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα (http://www.roadec2015.ee/en/results in new window).

 

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd