1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες - Μπακού 2015 / Κριτήρια επιλογής αθλητή

Μετά την εξασφάλιση θέσης στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο Μπακού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έθεσε κριτήρια στα μέλη της προεθνικής ομάδας, που έχουν δηλωθεί προκαταρκτικά για συμμετοχή, με βάση τα οποία θα επιλεγεί ένας από τους αθλητές για συμμετοχή στους αγώνες στο αγώνισμα Ορεινής Ποδηλασίας.

Κριτήρια:

Α. Αγώνας στην Ελλάδα «Σφεντάμη» 18-19 Απριλίου 2015 C2

O αγώνας έχει βαρύτητα 30% της όλης προσπάθειας για πρόκριση. Κάθε αθλητής θα πιστώνεται με τους βαθμούς οι οποίοι προνοούνται για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Κύπρου. Δηλαδή μεταξύ των υποψηφίων και ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν έναντι των συναθλητών τους θα λαμβάνουν βαθμούς ως ο πιο κάτω πίνακας. Στη συνέχεια οι βαθμοί ενός εκάστου θα πολλαπλασιάζονται επί 30% και θα εξάγεται η πραγματική βαθμολογία για τον συγκεκριμένο αγώνα.

1ος 20 βαθμούς x 30% = 6
2ος 15 βαθμούς x 30% = 4,5
3ος 12 βαθμούς x 30% = 3,6
4ος 10 βαθμούς x 30% = 3
5ος 8 βαθμούς
x 30% = 2,4

 

Β. Τεστ ατομικής χρονομέτρησης 29/4/2015 Προφήτης Ηλίας - Κιόνια μέσω μονοπατιού

Ο αγώνας έχει βαρύτητα 30% της όλης προσπάθειας και ανάλογα με τον χρόνο που θα φέρει κάθε αθλητής θα καταλάβει μία από τις πέντε θέσεις και θα πιστωθεί με τους βαθμούς του πιο πάνω πίνακα λαμβανομένης πάντοτε υπόψη της αναγωγής του 30%.

Γ. Τεστ Μαχαιράς XC 3/5/2015

Ο αγώνας έχει βαρύτητα 40%. Κάθε αθλητής θα κάμει τρείς (3) προσπάθειες. Θα υπολογισθούν οι καλύτερες δύο θέσεις κάθε αθλητή. Οι αθλητές θα καταταγούν ανάλογα με τον συνολικό χρόνο των δύο τους προσπαθειών. Δηλαδή ο έχων τον χαμηλότερο συνολικό χρόνο θα καταταγεί πρώτος και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια οι αθλητές ανάλογα με την κατάταξη τους θα πιστώνονται με τους βαθμούς του Κυπέλλου, όπως αναφέρεται πιο πάνω με αναγωγή 40%.

 

Ο αθλητής ο οποίος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από όλες τις δοκιμασίες θα συμμετάσχει στους αγώνες του Μπακού. Ο δεύτερος θα είναι ο επιλαχών.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των τεστ, έχει ειδοποιηθεί η Αρχή Αντιντόπινγκ να προβεί σε αναλύσεις κατά τη κρίση της.
  • Σε περίπτωση εγκατάλειψης οποιασδήποτε δοκιμασίας λόγω μηχανικής βλάβης ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, ο αθλητής θα λαμβάνει τους βαθμούς που του αντιστοιχούν. Δηλαδή εάν εγκαταλείψει ένας μόνο, θα καταταγεί πέμπτος εάν βεβαίως συμμετέχουν και οι πέντε. Εάν εγκαταλείψει και άλλος μετά τον πρώτο θα λάβει τους βαθμούς της τέταρτης θέσης και ούτω καθεξής.
  • Εάν αθλητής δεν εμφανίζεται σε οποιαδήποτε δοκιμασία θα μηδενίζεται.
  • Οι δύο καλύτεροι αθλητές με βάση τις πιο πάνω δοκιμασίες θα συμμετάσχουν στους πιο κάτω αγώνες:
    ΛΑΜΙΑ 30/5/15 ΕΛΛΑΣ C2 ή ΙΣΡΑΗΛ 5/6/15 C2.
    Νοείται πάντοτε ότι η συμμετοχή στους εν λόγω αγώνες τέλει υπό την επιφύλαξη της εξασφάλισης των αναγκαίων πόρων.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd