Το Parimatch Foundation στο πλευρό των νεαρών αθλητών/τριων με το πρόγραμμα Boost4Best .

 

Ανακοινώθηκαν και για φέτος τα ονόματα των αθλητών που είναι οι δικαιούχοι των υποτροφιών του προγράμματος Boost4Best του διεθνούς φιλανθρωπικού ιδρύματος Parimatch Foundation.  Στους 18 νεαρούς αθλητές, οι οποίοι επιλέχθηκαν για την περίοδο 2022-2023, απονεμήθηκαν τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικά δώρα, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Radisson Blu (QBlu Plaza) στη Λάρνακα, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022.

Το συνολικό ποσό των €54.000, το οποίο θα διατεθεί την τρέχουσα αθλητική χρονιά, θα κατανεμηθεί σε 18 νεαρούς/ές αθλητές/τριες υψηλών επιδόσεων απ’ όλη την Κύπρο, που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη αθλημάτων: κολύμβηση (2), τένις (2), τζούντο (3), πυγμαχία (1), ιστιοπλοΐα (2), κανό (1), καράτε (2), σφυροβολία (2), πινγκ-πονγκ (1), ποδηλασία (1) και σκοποβολή (1).

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που το Parimatch Foundation, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α. - Cyprus Olympians Association), στηρίζει οικονομικά νεαρούς και νεαρές που ξεχωρίζουν στον τομέα του αθλητισμού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στις προπονήσεις τους με περισσότερα εφόδια και λιγότερο άγχος. Την περασμένη αθλητική χρονιά, το Ίδρυμα είχε διαθέσει €48.000 σε 16 αθλητές ανάμεσα τους και η Αλεξάνδρα Σαφείρη .

To πρόγραμμα Boost4Best δημιουργήθηκε από το Parimatch Foundation ειδικά για την Κύπρο, με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού υψηλών επιδόσεων στη χώρα και την ενθάρρυνση της αναγνώρισης των πρωταθλητών από την Κύπρο στη διεθνή αθλητική κοινότητα.

Στηρίζει έμπρακτα και εμψυχώνει τους νέους αθλητές, ώστε να ανταποκριθούν στις πολλές προκλήσεις, τις ανισότητες, την ψυχολογική πίεση, τις οικονομικές ή όποιες άλλες δυσκολίες συναντούν στον δρόμο για την κορυφή, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί τις ανάγκες τους στην κυπριακή κοινωνία.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd