Πρωταθλήματα ποδηλασίας δρόμου Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πρωταθλήματα ποδηλασίας δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για τις κατηγορίες γυναικών και νεαρών αθλητών U17 & U15.

Ο αγώνας πρωταθλήματος ατομικής χρονομέτρησης έγινε στα Περβόλια Λάρνακας ενώ ο αγώνας πρωταθλήματος αντοχής έγινε στην όμορφη και φιλόξενη κοινότητα του Αναλυόντα.

Το κορυφαίο αυτό ποδηλατικό γεγονός είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συνέβαλε στην ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και παιδιών με καρκίνο, και εντάχθηκε στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου» για το σκοπό αυτό.

Οι απονομές έγιναν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος αντοχής στην Κοινότητα Αναλυόντα, η οποία αγκάλιασε την διοργάνωση προσφέροντας απλόχερα τη φιλοξενία της.

Στις γυναίκες πρωταθλήτρια Κύπρου για ακόμα μια φορά στέφθηκε η Άντρη Χριστοφόρου του Συνδέσμου Ποδηλατιστών Κόρνου, ενώ στις νεαρές κατηγορίες, στο βάθρο του πρωταθλητή Κύπρου ανέβηκαν στους παίδες ο Χαράλαμπος Ευστρατίου του Ευαγόρα Παλληκαρίδη , ο Λάμπρος Αθανασίου του ποδηλατικού ομίλου Λευκωσίας, ο Γιώργος Χαλλούμας του ποδηλατικού ομίλου «Αγιος Μνάσων», και η Γαβριήλ Σοφία Σωτηριάνα και Σαφείρη Αλεξάνδρα του ποδηλατικού ομίλου Σταυροβουνίου Τριανταφυλλιά.

 

 

Οι αγώνες ποδηλασίας της κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας έγιναν με την μεγάλη στήριξη της VITEX και του ALEXANDER COLLEGE και του ΟΠΑΠ Κύπρου .

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd