Παράδοση συσκευών Garmin στους αθλητές παραποδηλασίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μια σύντομη τελετή στην Μητρόπολη Ταμασού  η παράδοση των συσκευών Garmin  που αγοράστηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδηλασίας για τους παραποδηλάτες με την χορηγία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού .

Ο Μητροπολίτης Ταμασού αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Πρόεδρο της ΚΟΠΟ κ. Γιώργο Γεωργίου ευχαρίστησε τους δύο οργανισμούς για την προσφορά τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο παράδειγμα προς μίμηση που δίνουν οι Παραποδηλάτες προς τα παιδιά των ακαδημιών .

  

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του συγχάρηκε το σωματείο του Αγίου Μνάσων για την  ένταξη των παραποδηλατών στο σωματείο του .

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΟ κ. Γ. Γεωργίου ευχαρίστησε το σωματείο του Αγίου Μνάσων για την  ένταξη των παραποδηλατών στο σωματείο του και για την αγαστή συνεργασία του σωματείου με την ΚΟΠΟ, ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Μιχαηλίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για συντήρηση των παραποδηλάτων και την στήριξη των αθλητών .

Ο Παραποδηλάτης Γιαννάκης Γαβριήλ εκ μέρους των παραποδηλατών ευχαρίστησε το σωματείο του Αγίου Μνάσων , την Μητρόπολη και τον ΚΟΑ ,ΚΟΠΟ  για την στήριξη που τους προσφέρουν για την επίτευξη των στόχων τους

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd