ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ MOUNTAIN BIKE ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ

Άρχοντας στα βουνά!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ MOUNTAIN BIKE ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ
Μετά το πρωτάθλημα δρόμου και αντοχής, με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στο Τρόοδος!
Ο Ανδρέας Μιλτιάδης της Elite Cycling είχε ξανά τη τιμητική του! Μετά το πρωτάθλημα στην Αγροκήπιά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και στο Τρόοδος, αφού ολοκλήρωσε ως πρώτος τον αγώνα, όπως βέβαια και στον αγώνα δρόμου και αντοχής! Πίσω του, ο Χριστόδουλος Άχχας της Nicosia Cycling Club, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Γιώργος Κούζης της Bikin Cyprus.
Στις γυναίκες, η Κατερίνα Κόβαλτσιουκ του Αγίου Μνάσων ολοκλήρωσε ως πρώτη τον αγώνα, ενώ ακολούθησε ως δεύτερη η Κωνσταντίνα Γεωργίου (ΑΠΟΕΛ) και ως τρίτη η Στυλιάνα Καμιλάρη (Elite).
Στους μικρούς, ο Γιώργος Κυριακίδης (Biking Cyprus) κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, με τους Λάμπρο Αθανασίου (ΑΠΟΕΛ) και Βασίλη Χρυσοστόμου (Tochni Cyprus) να τερματίζουν ως δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα.
Στην κατηγορία των νεάνιδων, η Αλεξάνδρα Σαφείρη (Κόρνος) κέρδισε άνετα τον αγώνα και πίσω της η Χλόη Μιχαηλίδου (Biking Cyprus) και η Ελένη Κασιά (Nicosia Cycling Club). Ακολούθως, στην κατηγορία κάτω των 17, ο Ντίμο Κοστόβ (ΘΟΙ Φιλιάς) κέρδισε τον αγώνα και στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιώργος Χαλλουμάς (Άγιος Μνάσων) και Μάριος Σκέττος (ΘΟΙ Φιλιάς). Στην κατηγορία κάτω των 17 γυναικών, πρώτη η Σοφία Σοτηριάνα Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ) και ακολούθησαν Άντρια Καρατζιά (Άγιος Μνάσων) και Ζαφείρο Πετράκη (Nicosia Cycling Club).
Συμμετοχές είχαμε και στην κατηγορία κάτω των 15 ετών. Πρώτος ο Νικόλας Μιχαήλ Κανέλος (Nicosia Cycling Club) με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Μέττο και τρίτο τον Μαρίνο Χριστοφή. Μία συμμετοχή στα κορίτσια, με την Χριστιάνα Χριστοδούλου του Άγιου Μνάσων.
Τέλος, στο μάστερ1 πρώτος ο Άγγελος Κυριάκου, στο μάστερ2 την κορυφή κατέκτησε ο Πέτρος Πετράκης και στο μάστερ3 συμμετείχε μόνο ο Διονύσης Διαμαντόπουλος.
Η Ομοσπονδία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς μας, καθώς χωρίς τη στήριξη τους τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν. Η Vitex, ο ΟΠΑΠ Κύπρου, την Αδελφοί Αντρέου ΛΤΔ, το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου βρίσκονται ως συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για ανάπτυξη της ποδηλασίας και γενικότερα του αθλητισμού.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd