Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει το κογκρέσο της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας (BCU)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει το κογκρέσο της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας (BCU) στο Ολυμπιακό Μέγαρο την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Στις εργασίες του κογκρέσου εκτός από τους Προέδρους των έντεκα Ομοσπονδιών μελών της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας θα παραστούν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC) κ. Enrico Dellacasa και ο Γενικός Γραμματέας της UEC κ. Alasdair MacLennan.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του κογκρέσου θα γίνει ο απολογισμός του έργου της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας, θα εγκριθούν οι οικονομικές της καταστάσεις, θα εγκριθεί το αγωνιστικό πλάνο του έτους 2023, θα συζητηθεί το μέλλον της και στο τέλος θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η ομόφωνη απόφαση και των έντεκα χωρών να αναθέσουν τη διοργάνωση του κογκρέσου στη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή καθόσον αποδεικνύεται έμπρακτα ότι, η πατρίδα μας μπορεί να συνεισφέρει στα διεθνή αθλητικά δρώμενα καθώς επίσης να αποτελέσει, για ακόμη μια φορά, γέφυρα ειρήνης, συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των χωρών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd