Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας 2021

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, χθές 29 Οκτωβρίου 2021.

Κατά την Συνέλευση εγκρίθηκαν  η Έκθεση και Οικονομικές Καταστάσεις Κ.Ο.ΠΟ. για το έτος 2020 και τα Πρακτικά της  Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της 3ης Δεκεμβρίου 2020 .

Κατά τη διάρκεια του απολογισμού του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  αναφέρθηκε στην μεταβατική χρονιά που ολοκληρώνεται εντός των προσεχών ημερών, αναφέροντας τις συμμετοχές και επιτυχίες των αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες καθώς επίσης για τους αγώνες εσωτερικού και τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν κατά την διάρκεια της δύσκολης χρονιάς κυρίως λόγο πανδημίας  .

Αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες που έχουν γίνει προς τον ΚΟΑ για αύξηση του προϋπολογισμού της Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός μας παραμείνει στα ίδια επίπεδα την πρόθεση του να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη  και να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις.

Εν συνεχεία ενημέρωσε την Γενική συνέλευση:

  • Για την εκπόνηση μελέτης, για πολυετή προγραμματισμό ανάπτυξης των αθλητών ποδηλασίας, την οποία ετοίμασε ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας. Η υπόψη μελέτη θα τεθεί εντός των προσεχών ημερών ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου για συζήτηση και έγκριση και στη συνέχεια θα ενημερωθούν τα Σωματεία.
  • Ότι η Ομοσπονδία είναι, σε επαφή με Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του τόπου μας προκειμένου να ξεκινήσουμε μαζί μια συνεργασία που θα αφορά την ανάπτυξη των αθλητών μας.
  • Για την πρόταση προς στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την δημιουργία  στη Κύπρο  περιφερειακού εκπαιδευτικού κέντρου της UCI, με τη συμμετοχή της Κ.Ο.ΠΟ. καθώς και την θετική ανταπόκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Για το θέμα στις 29 Οκτωβρίου 2021, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε τηλεδιάσκεψη με την UCI για συζήτηση του θέματος.
  • Η Τελετή Βραβεύσεων μας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. ακριβώς στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Λατσιών και η όλη εκδήλωση, η οποία θα είναι μια γιορτή της ποδηλασίας, θα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών – Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου.

Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου, αντιπρόσωποι της ΒΙΤΕΞ Ελλάδος, την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον εκπαιδευτικό οργανισμό Alexander College για τη στήριξη που παρέχουν στην Ομοσπονδία.

Ευχαριστίες επίσης εξέφρασε προς τα Σωματεία, τους προπονητές, τους εκπαιδευτές, τους αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, τους κομισάριους και προς όλους που είχαν την καλοσύνη να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. και το προσωπικό της Ομοσπονδίας (Ομοσπονδιακό προπονητή, Τεχνικό Σύμβουλο και τη Λειτουργό Γραφείου) γιατί η συμβολή όλων είναι καθοριστική στη διεκπεραίωση του έργου της Ομοσπονδίας.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd