Από τη Βάση στη Κορυφή : Η ΚΟΕ Βράβευσε τους Καλύτερους Έφηβους-Νεάνιδες 2021

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, τη Τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Εφήβων-Νεανίδων 2021 – «Από τη Βάση στην Κορυφή», σε έναν ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε το 1985.

Στις φετινές βραβεύσεις Εφήβων-Νεανίδων 2021, τιμήθηκε ως καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια η Σταυριάνα Καναρκώτη του Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας και ως καλύτερος έφηβος ο Γιώργος Κούζης τη Bikin΄ Cyprus. Τις τιμητικές τους διακρίσεις απένειμε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιώργος Γεωργίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει για ακόμη μια φορά τα θερμά της συγχαρητήρια προς την Σταυριάνα και τον Γιώργο καθώς επίσης προς τους γονείς, προπονητές και Σωματεία τους.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd