ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με τον Αγώνα πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας 2021 ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 11.07.2021.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΟ λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας Covid-19 στην Κύπρο επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή σε όλα τα Σωματεία , Παράγοντες και Αθλητές όπως τηρούν κατά γράμμα τα πρωτοκόλλα για αυτοπροστασία από τη νόσο Covid-19 ως αυτά ανακοινώθηκαν από τον ΚΟΑ.

Από την έναρξη της διοργάνωσης μέχρι και την αποπεράτωση της η ΚΟΠΟ συμμορφούμενη με τα εν λόγω πρωτόκολλα του ΚΟΑ, προτίθεται να λάβει δραστικά μέτρα για την καταστολή οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης.

Για να γίνει πιο σαφές σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση η ΚΟΠΟ δεν θα διστάσει να απαγορεύσει την συμμετοχή οποιουδήποτε αθλητή, παράγοντα ή σωματείου στον Αγώνα.

 

ΚΟΠΟ

07.07.2021

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας για τα έτη 2021-2022 με την εταιρία Powerline Products LTD  επίσημο  αντιπρόσωπο της Honda marine και Honda Power products  στην ΚΥΠΡΟ .

Η Powerline Products LTD  ειδικεύετε στην εμπορία  εξωλέμβιων μηχανών θαλάσσης Honda , σκαφών αναψυχής Honda και γεωργικών  μηχανημάτων Honda .

Ο εκθεσιακός χώρος της Powerline Products LTD  στην Λευκωσία  βρίσκεται στην  Βιοτεχνική Αγλατζιας 66. Τηλ: 22019308 / 99490421

Το τμήμα εξαρτημάτων της Powerline Products LTD   βρίσκεται Στην Λεμεσό στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ 45 , Τηλ: 25-564200 ,Fax 25564123 .

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη ηλεκτρονική ιστοσελίδα της  Powerline Products LTD   

www.powerlinecy.com

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας συγχαίρει τον αθλητή του Ποδηλατικού Ομίλου «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» Νέαρχο Μιλτιάδους ο οποίος ενώ διεκδικούσε θέση στο βάθρο, προτίμησε να σταματήσει και να βοηθησει συναθλήτρια του, η οποία τραυματίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου στο Τρόοδος (Troodos Short Track -XCC), χάνοντας έτσι μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γιώργος Γεωργίου μαζί με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δέσπω Αναστασίου είχαν σήμερα συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζανέττου.

Η συζήτηση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν ειλικρινής και εποικοδομητική και έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας στην περιφέρεια του Δήμου Αγίας Νάπας. Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε όπως η Ομοσπονδία εκπονήσει σχετική μελέτη, την οποία να αποστείλει στον Δήμο Αγίας Νάπας προκειμένου από τη νέα αγωνιστική χρονιά να πραγματοποιηθούν αγώνες ποδηλασίας στη περιφέρεια του Δήμου.

Με την ευκαιρία αυτή η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες και την εκτίμηση της προς τον κ. Δήμαρχο Αγίας Νάπας για την άμεση και θετική ανταπόκριση του στα αιτήματα της.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

16 Ιουνίου 2021

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστιρικτές

honda
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd