Σύνδεσμος Ποδηλατιστών Κόρνου

Στοιχεία Επικοινωνίας:

E-mail:
Facebook: facebook.com/Σύνδεσμος-ποδηλατιστών-Κόρνου
Instagram:

Εκπρόσωπος σωματείου: Ιουλιανός Ιουλιανού
Τηλέφωνο επικοινωνίας:


Ιστορικό Σωματείου:

Ο Σύνδεσμος Ποδηλατιστών Κόρνου ιδρύθηκε το 2004 μετά από πρωτοβουλία του νυν κοινοτάρχη της κοινότητας Μιχαλάκη Σάββα και σκοπός της ίδρυσης του ήταν να δώσει την ευκαιρία στους νέους της κοινότητας να αξιοποιήσουν δημιουργικά αλλά και υγιεινά τον ελεύθερο τους χρόνο. Οι δραστηριότητες αυτές συμπεριλαμβάνουν αγώνες ποδηλασίας, ποδηλατικούς γύρους, εκστρατείες καθαριότητας, σεμινάρια για οδική ασφάλεια, κατασκηνώσεις, εθελοντικές εργασίες και άλλες εκπαιδευτικές εκδρομές.

Ο Σύνδεσμος μας απασχολεί σήμερα πέραν των 50 παιδιών από την κοινότητά μας και τις γύρω κοινότητες. Αποκορύφωμα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου ήταν η συμμετοχή της συγχωριανής μας Άντριας Χριστοφόρου από τον Κόρνο στους Ολυμπιακούς αγώνες η οποία ξεκίνησε την ποδηλατική της σταδιοδρομία από το Σύνδεσμό μας και η επιτυχία της αυτή συνέβαλε στην προσέλκυση περισσότερων παιδιών στις δραστηριότητες μας.

Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου δεν περιορίζονται μόνο σε θέματα ποδηλασίας αλλά προσφέρει στην κοινότητα, μέσω των παιδιών, και άλλες δραστηριότητες όπως εκστρατείες καθαριότητας, συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, κατασκηνώσεις κλπ. Ως Σύνδεσμος έχουμε πρωτοπορήσει υιοθετώντας την καθαριότητα συγκεκριμένου δρόμου στην κοινότητα μας. Οργανώνουμε επίσης κάθε χρόνο ποδηλατική ημερίδα για τα παιδιά του Δημοτικό Σχολείου Κόρνου που συμπεριλαμβάνει χρήση ποδηλάτου, ασφαλής οδήγηση, άσκηση και διατροφή.

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd