Ποδηλατικός Όμιλος Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου

Στοιχεία Επικοινωνίας:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/Ποδηλατικός-Όμιλος-Ευαγόρας-Παλληκαρίδης-Πάφου-671978456194749/

Υπεύθυνοι ομάδας:
Ηρακλής Χριστοφόρου | 99415110
Γιώργος Θεοδοσίου | 99563185


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μετά την ίδρυσή του το 2000 και την δημιουργία ποδηλατικού τμήματος, επαναδραστηριοποίησε το τμήμα ποδηλασίας του, εντάσσοντας το επίσημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΚΟ.Π.Ο.) το 2014, με το όνομα ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ “ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ” ΠΑΦΟΥ.

Στόχος του τμήματος είναι η ανάπτυξη και διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου τόσο ως μέσου μεταφοράς όσο και ως μέσου άσκησης. Η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων φίλων του ποδηλάτου είναι κύριας σημασίας για τον όμιλό μας, γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να ενταχθούν στους κόλπους του, όπου και θα διοργανώνονται τακτικές ποδηλατικές διαδρομές, όπως επίσης σεμινάρια και εκδηλώσεις που αφορούν γενικότερα τη χρήση του ποδηλάτου εντός και εκτός πόλεως. Η δημιουργία ακαδημιών αποτελεί επίσης πρώτιστη προτεραιότητα του Ομίλου μας, έτσι ώστε πέρα από την ενημέρωση των νέων για την ασφαλή και σωστή χρήση του ποδηλάτου, να ενισχύει και να ενδυναμώνει με ταλέντα το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» αριθμεί σήμερα γύρω στα 70 μέλη, με 13 αθλητές-ποδηλάτες να συμμετέχουν στους αγώνες της Κ.Ο.ΠΟ. Πολύ συχνά διοργανώνονται ποδηλατικές εξορμήσεις, με συμμετοχή από ποδηλάτες όλων των ηλικιών. Παράλληλα οι αθλητές μας, ακολουθώντας ατομικά προγράμματα προπόνησης, έχουν πολύ καλή παρουσία στους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος της ομοσπονδίας.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» συμμετέχει σε διάφορες ποδηλατικές εκδηλώσεις, τόσο στην Πάφο όσο και Παγκύπρια, όπως τα Ευαγόρεια, το Ραδιομαραθώνιο, το «Ποδηλατώ για τα αυτιστικά παιδιά», το «Ποδηλατώ για τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.» κ.ά.

Σε μια εποχή που η ποδηλασία θεωρείτε ως μια από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές δραστηριότητες στον κόσμο, με μια πλειάδα από οφέλη και σίγουρα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ευχάριστους τρόπους άσκησης, ο όμιλος μας θα προσπαθεί πάντοτε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την ποδηλασία.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd