Κοσμόπολη - Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κωνστάντιου & Ευριπίδη 64,Τραχώνι 4651, ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ
Τηλ.: +357 99638684
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έφορος Ποδηλασίας και υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας: Γιώργος Φάττας - Τηλ.: 96490601


To σωματείο Κοσμοπολη ιδρύθηκε το 2002 για την προώθηση του αθλητισμού ή/και άλλο άθλημα λειτουργεί για το κοινό της Λεμεσού και από τότε έχει ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ στην Κύπρο.

Στόχος του ομίλου Cosmopolis είναι να προωθήσει τον αθλητισμό. Η έμφαση παραμένει στην αθλητικού και καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της και έξω από τους ανταγωνιστές.

Το Cosmopolis Sporting Club, διατηρεί 4 αθλητικά Ολυμπιακά αθλήματα, την Ποδηλασία, την Τοξοβολία, την Ξιφασκία και το Μπάτμιντον (αντιπτέριση).

Το 2002 δημιουργήθηκε το τμήμα της Τοξοβολίας με 15 αθλητές και αθλήτριες. Αθλητές που συμμετέχουν στους Παγκύπριους και περιφερειακούς αγώνες.

Το 2007 δημιουργήθηκε το αθλητικό τμήμα του Μπάτμιντον με 25 αθλητές και αθλήτριες, μερικοί από αυτούς συμμετέχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Το 2010 δημιουργήσαμε το αθλητικό τμήμα της Ξιφασκίας με 20 αθλητές και αθλήτριες και συμμετέχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Το 2013, σε συνεργασία με κάποιους από τους καλύτερους ποδηλάτες της Κύπρου δημιουργήσαμε την ομάδα Ποδηλασίας.

Εκτός από την αγωνιστική ομάδα Ποδηλασίας, έχουμε την πρόθεση να προωθήσουμε το ποδήλατο στη Λεμεσό, δημιουργώντας μια ποδηλατική Ακαδημία για παιδιά από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Μέσα στους στόχους μας είναι και η κοινωνική προσφορά στον Άνθρωπο, συμμετέχοντας και διοργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο και ειδικά στην Λεμεσό.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd