ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Το Δ.Σ. της ΚΟΠΟ κατά τη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου  2022, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ αποφάσισε:

  • Να κατακυρώσει τη προσφορά στην εταιρεία Cyclo, αντιπρόσωπο της Sportful, τη προσφορά για τη προμήθεια στολών ποδηλασίας στις εθνικές ομάδες. Η παραπάνω εταιρεία πληρούσε όλες τις προδιαγραφές που ζητήθηκαν και είχε δώσει τη χαμηλότερη τιμή.
  • Κατακύρωσε  την προσφορά, για τη διοργάνωση του ποδηλατικού αγώνα SUNSHINE για τα έτη 2023 και 2024 στην εταιρεία ΤSM SPORTS MARKETING LIMITED, η οποία πληρούσε όλες τις προδιαγραφές. Όρίσετριμελή επιτροπή για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με την υπόψη εταιρεία καθώς επίσης να ζητήσει από αυτή πιστοποιητικό στο οποίο να φαίνονται οι μετόχοι της προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει οποιοδήποτε συγκρουόμενο συμφέρον με την ΚΟΠΟ.

 Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε του Δ.Σ. για την αναβολή της επίσκεψης στη Κύπρο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Ομοσπονδία για τη δημιουργία στη Κύπρο  περιφερειακού κέντρου εκπαίδευσης ορεινής ποδηλασίας.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd