Λειτουργός Γραφείου - Άντρη Στρατουρά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Εργάζεται στην Κ.Ο.ΠΟ. από το 2008 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Αγωγής – Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου, κατέχει Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική, καθώς επίσης Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εθνικών κομισαρίων ορεινής ποδηλασίας και ποδηλασίας δρόμου που έχει διοργανώσει κατά καιρούς η Κ.Ο.ΠΟ.

 

Τεχνικός Σύμβουλος - Μιχάλης Χατζηιωάννου

Είναι πτυχιούχος Προπονητής Ποδηλασίας και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση Μεταπτυχιακών σπουδών στην Κοινωνιολογία του Αθλητισμού και Αθλητική Διοίκηση και στην  Διοίκηση Επιχειρήσεων, κατέχει Δίπλωμα Προπονητή Ποδηλασίας της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας UCI (Level 3). Εκπαιδεύτηκε επίσης στην «Προπόνηση Ποδηλασίας σε Υψόμετρο» στην Ισπανία.

Από το 1984 ασχολήθηκε με την ποδηλασία σε επίπεδο Πρωταθλητισμού μέχρι το 2000 εκπροσωπώντας την Κύπρο ως μέλος της Εθνικής Ομάδας σε πολυάριθμους Διεθνείς αγώνες Ποδηλασίας Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας κατακτώντας τους τίτλους Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Κύπρου και στα δυο πιο πάνω αγωνίσματα.

Ως Προπονητής Ποδηλασίας έχει βοηθήσει Κύπριους αθλητές να φτάσουν σε υψηλές επιδόσεις με τέσσερις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004, το Λονδίνο το 2012, στο Ρίο το 2016 και στο Τόκυο 2020, καθώς επίσης και να κατακτήσουν μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ποδηλασία Δρόμου και στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Συμμετείχε ως ομιλητής σε Σχολές Προπονητών Ποδηλασίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο όπου διοργάνωσε την πρώτη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας.

 

Ομοσπονδιακός Προπονητής-Αναστάσιος (Ανέστης) Κουρμπέτης 

Είναι κάτοχος Πτυχίου της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Πρόγραμμα «Άσκηση και Υγεία» με μεταπτυχιακή διατριβή στη Συσχέτιση του πρωτοκόλλου λειτουργικού κατωφλίου ισχύος (FTP) με εργαστηριακές μετρήσεις αερόβιας ικανότητας σε ποδηλάτες. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος UCI Coach Development Program CDP Level 3 από το UCI World Cycling Centre (WCC), Switzerland .

Διετέλεσε, επί σειρά ετών, μέλος της Ελληνικής εθνικής ομάδας, σε όλα τα αγωνίσματα ποδηλασίας, μέλος της πρώτης Ελληνικής επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας “SP TABLEWARE” και έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα και ποδηλατικές διοργανώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd