ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΚΟΠΟ υπ’ αριθμ. 5/2020, ημερομηνίας 31 Δεκεμβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στις 29-30 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της πλατφόρμας ZOOM λόγω των περιοριστικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τη πανδημία.

Κατά τη πιο πάνω συνεδρίαση όπου το Συμβούλιο αποφάσισε :

  1.  Την εκποίηση του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου και τρόλεϊ της ΚΟΠΟ.

  2. Όπως το συμβόλαιο του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παρα-ποδηλασίας να μην ανανεωθεί περαιτέρω. Να αποστείλει επιστολή στο Σωματείο «Αγιος Μνάσων», το οποίο ενέταξε στο δυναμικό του τους παραποδηλάτες, μετά την αναστολή λειτουργίας του Σωματείου που ανήκαν, και να το ευχαριστήσει. Επίσης να πληροφορήσει το Σωματείο «Άγιος Μνάσων» ότι η Ομοσπονδία θα ευρίσκεται στο πλευρό των παραποδηλατών για ότι χρειαστούν και ότι είναι έτοιμη να συνδράμει στην επιχορήγηση προπονητή για τους παραποδηλάτες

  3. Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο για την  αναβολή του αγώνα  SUNSHINE  CUP λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης με το covid-19 και των περιοριστικών μέτρων στον τόπο μας.

  4. Την αναθεώρηση του συμβολαίου του Τεχνικού Συμβούλου της Ομοσπονδίας κ. Μιχάλη Χατζηιωάννου, στη βάση σχετικής έκθεσης του ΚΟΑ και του άρθρου 9 του Κώδικα Χρηστής Διακυβέρνησης του ΚΟΑ έτους 2018.

  5. Εγκρίθηκαν  οι όροι ανάληψης διοργάνωσης αγώνων ποδηλασίας για την αγωνιστική χρονιά  2021 και η πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας για  την αγωνιστική χρονιά 2021.

  6. Εγκρίθηκε  η αύξηση του κόστους συμμετοχής των αθλητών στους αγώνες κατά 5 ευρώ εκτός τις κατηγορίες Μάστερ και CFA.

  7. Εγκρίθηκε η πρόσκληση για παροχή υπηρεσιών Ομοσπονδιακού Προπονητή.

  8.  Η ΚΟΠΟ να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διεκδικήσει το δικαιούμενο από τα συμβόλαια χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στο 15% επί των χορηγιών της διοργάνωσης των αγώνων SUNSHINE CUP.

  9.  Την επικαιροποίηση του μητρώου συμφερόντων της ομοσπονδίας.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εύχονται σε όλους Χρόνια πολλά  και Ευτυχισμένο το 2021 με πολλά ασφαλισμένα ποδηλατικά χιλιόμετρα.

 

 

 

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd