ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΚΟΠΟ υπ’ αριθμ. 4/2020, ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνήλθε σε τακτική συνεδρία τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τη πανδημία.

 

Κατά τη πιο πάνω συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τα πιο κάτω:

 1. Την ανάθεση δημιουργίας νέας ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, στον κ. Σάββα Αναστασίου, με μοναδικό κόστος την αγορά του προτύπου και των εργαλείων που θα αγοραστούν κατά την δημιουργία της, καθώς επίσης και το κόστος φιλοξενίας της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
 2. Tην διοργάνωση εκπαίδευσης χειριστών συστήματος χρονομέτρησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από 28 Ιανουαρίου 2021.
 3. Τη ζήτηση προσφορών για εξασφάλιση χαμηλών τιμών σε κύπελλα - μετάλλια, ασθενοφόρα, μάρσιαλς για τους αγώνες της Ομοσπονδίας, μετά το διορισμό τριμελούς Επιτροπής Προσφορών.
 4. Την Αγωνιστική Αξιολόγηση του έτους 2020 για αποστολή στον ΚΟΑ.
 5. Τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στον Διεθνή Γύρο της Ρόδου με 5 αθλητές της κατηγορίας Ανδρών και 2 συνοδούς (Αρχηγό Αποστολής και Ομοσπονδιακό Προπονητή).
 6. Να  δοθούν οι  δικαιούμενοι βαθμοί  για το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην αθλήτρια του σωματείου Ομόνοιας Λευκωσίας, Ελένη Κουκουμά, για σκοπούς βιογραφικού μόνο, καθότι την ημέρα που διεξήχθη το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας συμμετείχε στους Αγώνες Νέων Ευρώπης με την εθνική μας ομάδα. 
 7. Η Τεχνική Επιτροπή να συμπεριλάβει στην Προκήρυξη Αγώνων 2021 πότε δίδονται βαθμοί σε αθλητές που συμμετέχουν σε επίσημο αγώνα στο εξωτερικό με την εθνική μας ομάδα και απουσιάζουν από αγώνα Πρωταθλήματος. Τονίστηκε ότι θα γίνει προσπάθεια στο μέλλον οι ημερομηνίες των αγώνων Πρωταθλήματος να μην συμπίπτουν με τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας.
 8. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο σχετικά με την επιστολή του Συνδέσμου Ποδηλατιστών Κόρνου (Σ.ΠΟ.ΚΟ.), αναφορικά με παράπονα τους στον τρόπο βαθμολόγησης για το ΕΣΥΑΑ. Ο Πρόεδρος είχε συνάντηση για το εν λόγω θέμα με τον ΚΟΑ και το σωματείο έχει ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της συνάντησης.
 9. Παραπέμπεται στην Τεχνική Επιτροπή το θέμα πρόσληψης Ομοσπονδιακού Προπονητή ή Προπονητών, για μελέτη και εισήγηση προς το Δ.Σ. μετά την ενημέρωση, μέσω επιστολής, από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή για τερματισμό της συνεργασίας του με την Κ.Ο.ΠΟ..
 10. Έγινε ενημέρωση για το αθλητικό υλικό (στολές) που διαθέτει η Κ.Ο.ΠΟ. για την εθνική ομάδα.
 11. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. σχετικά με συνάντηση που είχε με Ρώσους επαγγελματίες αθλητές που ζουν μόνιμα στην Κύπρο, κ. Ilnur Zakarin και κ. Viacheslav Kuznetsovch.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd