Πρόεδρος - Γιώργος Γεωργίου

Κατάγεται από την πόλη της Αμμοχώστου, στην οποία διέμενε μέχρι την Τουρκική εισβολή. Μετά τον εκτοπισμό του εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην πόλη της Λάρνακας.

Είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία, αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τη Σχολή Αεροπορίας Στρατού και το Τμήμα Υψηλού Επιπέδου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC) της ΕΕ και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Ιππότη της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ασχολήθηκε με την ποδηλασία από νεαρή ηλικία και μέχρι πριν την εκλογή του, στη θέση του Προέδρου της Κ.Ο.ΠΟ., ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

 

Αντιπρόεδρος - Κωνσταντίνος Κασάπη

Γ. Γραμματέας - Σταύρος Γεωργίου

Κατάγεται από την Αγκαστίνα και διαμένει με την οικογένειά του στα Λατσιά.

Εργάζεται στην ΑΤΗΚ σαν ηλεκτρονικός εναέριας ασφάλειας (ATSEP), είναι εκλελεγμένος σχολικός έφορος Λατσιών και ιδρυτικό μέλος του Ποδηλατικού Ομίλου Γερίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής ποδηλασίας.

Ασχολήθηκε με την κοινωνική ποδηλασία και μέχρι πριν την εκλογή του στο Δ.Σ. της Κ.Ο.ΠΟ. ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου «ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ».

 

Ταμίας - Μαρία Στυλιανού

 

Μέλος - Δέσπω Αναστασίου

 

Μέλος - 

 

 

   

Μέλος - Αντρέας Κούτσιου

Κατάγεται από την Αμμόχωστο και διαμένει με την οικογένεια του στην Λακατάμια.

Είναι δημόσιος υπάλληλος.

Ασχολήθηκε από μικρός με την ποδηλασία και με τα κοινά, υπήρξε Πρόεδρος σε αρκετούς συνδέσμους, είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Ηράκλειτος Λάκαταμιας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ποδηλασίας και μέχρι πριν την εκλογή του στο Δ.Σ. της Κ.ΟΠΟ. ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου.

 

Μέλος - Χάρης Γεωργάκης

 

Μέλος - Πέτρος Πρέκας

 

 

Μέλος -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd