Πρόεδρος - Γιώργος Γεωργίου

Κατάγεται από την πόλη της Αμμοχώστου, στην οποία διέμενε μέχρι την Τουρκική εισβολή. Μετά τον εκτοπισμό του εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην πόλη της Λάρνακας.

Είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία, αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, τη Σχολή Αεροπορίας Στρατού και το Τμήμα Υψηλού Επιπέδου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC) της ΕΕ και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Ιππότη της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ασχολήθηκε με την ποδηλασία από νεαρή ηλικία και μέχρι πριν την εκλογή του, στη θέση του Προέδρου της Κ.Ο.ΠΟ., ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

 

Αντιπρόεδρος - Κωνσταντίνος Κασάπη

Γ. Γραμματέας - Σταύρος Γεωργίου

Κατάγεται από την Αγκαστίνα και διαμένει με την οικογένειά του στα Λατσιά.

Εργάζεται στην ΑΤΗΚ σαν ηλεκτρονικός εναέριας ασφάλειας (ATSEP), είναι εκλελεγμένος σχολικός έφορος Λατσιών και ιδρυτικό μέλος του Ποδηλατικού Ομίλου Γερίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής ποδηλασίας.

Ασχολήθηκε με την κοινωνική ποδηλασία και μέχρι πριν την εκλογή του στο Δ.Σ. της Κ.Ο.ΠΟ. ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου «ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ».

 

Ταμίας - Μαρία Στυλιανού

 

Μέλος - Δέσπω Αναστασίου

 

Μέλος - Κυριάκος Καρατσής

Γεννήθηκε στη Λεμεσό το Δεκέμβριο του 1974. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου από το 2002 μέχρι σήμερα.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας τα έτη 2008 – 2010, Έφορος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου τα έτη 2014 – 2019 και Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας από το έτος 2015 μέχρι σήμερα.

Το 2003 κατέλαβε την 3η Θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες, το 2006 αναδείχθηκε 5ος κορυφαίος Ιστιοπλόος, το 2010 κατέλαβε την 1η Θέση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Ολυμπιακών σκαφών LASER άνω των 35 ετών, το 2018 έλαβε μέρος με την Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας της Κύπρου στους Μεσογειακούς Αγώνες και το 2019 κατέλαβε την 8η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Ολυμπιακών σκαφών LASER άνω των 35 ετών .

Εν ενεργεία αθλητής Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου από το 1988 στην Ολυμπιακή κατηγορία σκαφών LASER και αθλητής ποδηλασίας στην κατηγορία CFA από το 2020.

 

Μέλος - Μιχάλης Κληρίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Στρόβολο και τώρα ζει στη Λακατάμια.

Είναι τραπεζικός υπάλληλος.

Αρχικά ασχολήθηκε με την κοινωνική ποδηλασία την περίοδο 2000-2007 ως μέλος της Ποδηλατοκίνησης. Στην συνέχεια εντάχθηκε στον Ηράκλειτο Λακατάμιας όπου για 10 περίπου χρόνια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ., αθλητής και προπονητής.

Είναι κάτοχος του UCI Level 2 Coaching Certificate και έχει παρακολουθήσει αρκετά από τα σεμινάρια που διοργάνωσε κατά καιρούς η Κ.Ο.ΠΟ.. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΟ από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Μέλος - Αντρέας Κούτσιου

Κατάγεται από την Αμμόχωστο και διαμένει με την οικογένεια του στην Λακατάμια.

Είναι δημόσιος υπάλληλος.

Ασχολήθηκε από μικρός με την ποδηλασία και με τα κοινά, υπήρξε Πρόεδρος σε αρκετούς συνδέσμους, είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Ηράκλειτος Λάκαταμιας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ποδηλασίας και μέχρι πριν την εκλογή του στο Δ.Σ. της Κ.ΟΠΟ. ήταν ενεργό μέλος του Τμήματος Ποδηλασίας του Σωματείου.

 

Μέλος - Χάρης Γεωργάκης

 

Μέλος - Πέτρος Πρέκας

 

 

Μέλος -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd