ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ TT ΚΑΙ ΜΤΒ XCO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ TT ΚΑΙ ΜΤΒ XCO

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ.), μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC), της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας (BCU), της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (KOE) και αναγνωρισμένη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (KOA), είναι ο μόνος αθλητικός φορέας στην Κυπριακή Δημοκρατία που έχει την ευθύνη διοργάνωσης ποδηλατικών αγώνων.


Μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, η Κ.Ο.ΠΟ. έχει το δικαίωμα της παροχής άδειας και/ή ανάθεσης διοργάνωσης αγώνων σε οποιοδήποτε διοργανωτή, που ήθελε επιλέξει κατά την κρίση της και ο οποίος έχει τα εχέγγυα διοργάνωσης τέτοιων αγώνων.


H Κ.Ο.ΠΟ. καλεί τους προτιθέμενους διοργανωτές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας για το έτος 2024.


Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις (terms and conditions) θα ισχύουν και θα δεσμεύουν τον Διοργανωτή για τον εν λόγω αγώνα.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας, σύμφωνα με το έγγραφο που επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση.

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd