Ποδηλατικός Όμιλος Κόλπου Χρυσοχούς

Στοιχεία Επικοινωνίας:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/pg/Ποδηλατικός-Όμιλος-Κόλπου-Χρυσοχούς

Υπεύθυνος Ομίλου: Χρίστος Θεμιστοκλέους
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 188313


Ο Κόλπος της Χρυσοχούς βρίσκεται στη βορειοδυτική Κύπρο και διοικητικά στην Επαρχία Πάφου. Το όνομα του το οφείλει στην πόλη της Χρυσοχούς που βρίσκεται εκεί, ορίζεται στα δυτικά από το ακρωτήριο του Ακάμαντα και στα ανατολικά από τη χερσόνησο της Τηλλυρίας με μήκος 38 χιλιόμετρα. Η αναφερομένη έκταση, προνοεί τη συμμετοχή των πολιτών κάθε κοινότητας στον Ποδηλατικό Όμιλο.
Σκοπός:
 
Η διοργάνωση διάφορων αθλητικών δραστηριοτήτων στη βάση χρησιμοποίησης του Ποδηλάτου.
Ποιοι είμαστε;
Εγγεγραμμένο μέλος του Ομίλου μπορεί να θεωρηθεί κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Περιφέρειας Πόλεως, που επιθυμεί να εγκαθιδρύσει στην καθημερινότητα του το ξεχωριστό τρόπο άθλησης που προσφέρει το Ποδήλατο.
Επιδίωξη, θα παραμείνει η δημιουργία της ανάλογης προοπτικής που θα σπρώξει τον κάθε συντοπίτη/τισσα προς την υιοθέτηση ενός αθλητικού τρόπου ζωής.
Σε καιρούς σκοτεινούς γεμάτους από επικίνδυνους πειρασμούς, έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούμε στη συνεισφορά που μπορεί να μεταδώσει το Αθλητικό Πνεύμα.

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd