Ποδηλάτες Λευκωσίας

Podilates Lefkosias logo

Όμιλος "Ποδηλάτες Λευκωσίας" ιδρυθήκε το 2011,από μια ομάδα φίλων του ποδηλάτου και εγγεγραμμένος επίσημα στον Έφορο Σωματείων και λειτουργεί βάση καταστατικού με εκλελεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρωταρχικός και βασικός στόχος του Ομίλου είναι η οργάνωση ποδηλασιών μη αγωνιστικού χαρακτήρα με σκοπό την ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση των μελών και των φίλων του Ομίλου καθώς επίσης κι η προώθηση της ποδηλασίας γενικά, τόσο ως ένα είδος αερόβιας σωματικής άσκησης, όσο και ως μέσο μετακίνησης φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι ποδηλασίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα ποδηλατών. Οργανώνονται κατ' ελάχιστον δύο (2) ποδηλασίες την εβδομάδα. Μία νυκτερινή ποδηλασία κάθε Τετάρτη στις 7:45 (χώρος εκκίνησης το Ποδοκάταρο - parking Λεωφορείων "Κολοκάση" επί της Λεωφόρου Σαλαμίνος) και μία έως δύο ποδηλατικές εξορμήσεις (μεγαλύτερης διάρκειας και διαφόρων επιπέδων δυσκολίας) σε όλη την ελεύθερη Κύπρο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Αν λοιπόν είστε λάτρεις του ποδηλάτου και σας αρέσουν οι βόλτες μικρές και μεγάλες, ελάτε στη παρέα μας. Όλες οι ποδηλασίες που ανακοινώνονται είναι ανοικτές για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, μέλη και μη μέλη, χωρίς οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Facebookwww.facebook.com/podilateslefkosias

Τηλέφωνο :99845952

Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

RIDE IN THE CITY 4IMG 9700       IMG 9153

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd