Ποδηλατικός Όμιλος Γερίου ''GERI BICYCLE CLUB''

logoNEWblackΤο σωματείο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ ‘GERI BICYCLE CLUB’, είναι εγγεγραμμένο σωματείο στον έφορο σωματείων  από τον Δεκέμβριο του 2015 .

 Για πάνω από 3 χρόνια ποδηλατούμε κάθε τρίτη στις 20:00 από δημαρχείο Γερίου και δεύτερο σημείο 20:20 από Carrefour στα Λατσιά, κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και παράλληλα διοργανώνουμε κυριακάτικες ποδηλασίες κάθε μήνα σε διάφορους προορισμούς και στόχους.

Σκοποί και στόχοι  του Ποδηλατικού Όμιλου Γερίου ‘GERI BICYCLE CLUB’ είναι :

  • Η  προώθηση του ποδηλάτου στην καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου
  • Η κοινωνική προσφορά,
  • Η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων
  • Η βοήθεια σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη .

 

Κάθε άτομο που θέλει να συμμετέχει στις ποδηλατοβόλτες μας, δεν χρειάζεται να είναι μέλος, ούτε να πληρώνει κάποια χρονιαία συνδρομή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, να έρθετε με το καλοσυντηρημένο ποδήλατό σας, το κράνος σας για την δική σας ασφάλεια, και με φωτισμό μπρός, πίσω.

Οι διοργανωτές φροντίζουν για την ομαλή διέλευση της ομάδας των ποδηλατιστών στους δρόμους, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια.

Άν κάποιος ποδηλάτης δεν νιώθει καλά ή αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό του, μπορεί να το αναφέρει και οι διοργανωτές θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. 

 

Φέρτε τους φίλους σας και ελάτε να ποδηλατήσουμε μαζί με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και χαμόγελο για όμορφες διαδρομές και μαγικούς προορισμούς .

 

Μια ομάδα , μια καρδιά μαζί ποδηλατάμε...

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Facebook : https://www.facebook.com/GeriBicycleClub/
Tηλέφωνο : 
Πρόεδρος Κυριακος Κουκουμάς  : 99671512 /Αντιπρόεδρος Σταύρος Κελετζιάν   :99979128  

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd