Ελεύθεροι Ποδηλάτες Λατσιών

14045611 1313696865309006 1872948424422464889 nΕίμαστε ομάδα κοινωνικής ποδηλασίας και μία από τις μεγαλύτερες άτυπες ομάδες νέων άνα το Παγκύπριο .

Οι ποδηλασίες μας ξεκίνησαν το 2014 ως παρέα και μετά από παρότρυνση φίλων που αγαπούσαν το ποδήλατο, δημιουργήθηκαν οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Λατσιών.

Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Λατσιών δημιουργήθηκαν επίσημα την 1-1-16, με έδρα τα Λατσιά, και αυτή τη στιγμή μας ακολουθούν πέραν των 50 μελών-εθελοντών όπου ο καθένας ξεχωρίζει για την προσωπικότητα και το ήθος του.

Το όνομα "Ελέυθεροι" δόθηκε στην ομάδα γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία του ατόμου, δεν ανήκουμε σε καμία πολιτική παράταξη και δεν υποστηριζόμαστε από κανένα σωματείο και κανένα οργανωμένο πολιτικό σύνολο. Στον αθλητισμό και τον εθελοντισμό δε χωράνε χρωματισμοί και κόμματα.

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ο επαγγελματισμός που δείχνουμε στη διοργάνωση της κάθε μας δραστηριότητας, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς κάθε μέλος-εθελοντή που είναι στην ομάδα και σε οποιονδήποτε θέλει να ενταχθεί σε αυτήν, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Είμαστε γνωστοί τόσο για τις ποδηλασίες ψυχαγωγικού χαρακτήρα που διοργανώνουμε σε όλη την Κύπρο, κάθε Πέμπτη βράδυ στις 20:00μ.μ από το Δημαρχείο Λατσιών και κάθε Σάββατο πρωί στις 07:30 π.μ από καφετέρια coffebrands Λατσιών, όσο και για την κοινωνική μας προσφορά, καθώς συμμετέχουμε σε πάρα πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προβάλλοντας παράλληλα και το Δήμο μας. Επίσης υποστηρίζουμε όλες τις εταιρείες, ανεξαιρέτως , οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες ποδηλάτου.

Για συμμετοχή στις ποδηλασίες μας δέ χρειάζεται οποιαδήποτε εγγραφή ή χρηματική συνδρομή. Η ομάδα μας είναι ανοικτή για όλους , αφιλοκερδώς.

Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε και να αναπτύξουμε την ιδεολογία σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, ότι το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής και όχι μόνο τρόπος άθλησης ή μετακίνησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Facebook Σελίδα: Ελεύθεροι Ποδηλάτες Λατσιών - Eleftheroi Podilates Latsion

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Νίκος Μάσιας : 99224506 (Συντονιστής )

Εύης Παπαχριστοφόρου : 96775446 (Συντονιστής)

Κώστας Τουλέκκης: 99646855 (Συντονιστής)

4

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd