Εθνική Ομάδα - Tour of Kids 2015 - Βελιγράδι

Με συλλογή εμπειριών και μια πρώτη θέση από το Βελιγραδι ΣερΒιας οι 4 αθλητές / αθλήτριες της Ποδηλασίας που συμμετείχαν στο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου σε 3 αγωνίσματα ποδηλασίας κατηγορίας Πανπαιδων και Πανκορασιδων. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 51 αθλητές και αθλήτριες κάτω των 15 ετών από 14 ομάδες και από διάφορες χώρες.

Συγκεκριμένα την αποστολή της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο Βελιγράδι εκπροσώπησαν οι αθλητές Λευτέρης Κυπριανού και Κωνσταντίνος Κολλητηρης του Σωματίου Ηράκλειτος και η Ελένη Κουζι και Ανδριάνα Δαμαλα του Σωματείου Bikin'Cyprus.

Ο αγώνας αποτελείτο από 3 ετάπ. Το 1ο και το 2ο ετάπ διεξήχθηκαν το Σαββατο πρωί με αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης απόστασης 1.3Km και το απόγευμα αγώνα αντοχής απόστασης 32.7 Km Το 3ο και τελευταίο ετάπ απόστασης 26.5Km διεξήχθη το πρωί της 26ης Ιουλίου και οι 4 αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φόρα σε διεθνή αγώνα εξωτερικού με αξιοπρεπή παρουσίαση και πολύ καλά αποτελέσματα με αξιοσημείωτο την πρώτη θέση της Κουζη Ελενη νικήτρια της Γενικής Κατάταξης Γυναικών.

Αθλητής/ρια Γενικη Καταξη
Λευτερης Κυπριανου 25 θεση
Κωσταντινος Κολλητηρης 32 θεση
Ελενη Κουζη 33 θεση
Ανδρεανα Δαμαλα 47 θεση

 

 

 

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd