16ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων “Bansca Bistrica 2022”

16ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

“Bansca Bistrica 2022”

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την αποστολή που θα λάβει μέρος στο 16ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF), που θα πραγματοποιηθεί στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας από 24 μέχρι 30 Ιουλίου 2022. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 2500 αθλητές από 48 από τις 50 χώρες που συγκροτούν την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή.

O Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου αναφερόμενος στη συγκρότηση της αποστολής, σημείωσε ότι κάθε Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση πολυ-αγώνων Νέων στην Ευρώπη που διδάσκει τις αξίες με τις οποίες είναι εμπλουτισμένος ο Ολυμπιακός Χάρτης. Απευθυνόμενος στους αθλητές ανέφερε : “Eίμαστε βέβαιοι ότι θα μας δικαιώσουν τόσο με την ενδοαγωνιστική όσο και με την εξωαγωνιστική τους παρουσία και συμπεριφορά, τιμώντας για άλλη μια φορά την πατρίδα μας στο εξωτερικό”.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στους αγώνες με αποστολή 27 αθλητών σε επτά από τα δέκα αθλήματα του αγωνιστικού προγράμματος. Ο αριθμός των 27 αθλητών είναι ο μεγαλύτερος για κυπριακή αποστολή σε Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων μετά τις πρώτες δύο διοργανώσεις που συμμετείχαμε το 1991, και το 1993.

Η Ομοσπονδία μας εκπροσωπείτε από 4 αθλητές/τριες  : Αλεξάνδρα Σαφείρη  , Ελένη Κάσια

Παναγιώτη Νικηφόρου  και Λάμπρο Αθανασίου

Τον  Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Ανέστη Κουρμπέτη και συνοδό τον κ. Σταύρο Γεωργίου .

Καλή επιτυχία ΚΥΠΡΟΣ !!!

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd