ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟI ΑΓΩΝΕΣ - ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ένα χάλκινο και ένα σωρό εμπειρίες!
Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Μετά από οκτώ μέρες στο Σαν Κάρλος της Κόστα Ρίκα η κυπριακή αποστολή ποδηλασίας επέστρεψε στη βάση της. Η βαλίτσα για το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό πρωταθλήμα ποδηλασίας γέμισε με ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα σωρό από εμπειρίες που θα βοηθήσουν τις αθλήτριες μας στο μέλλον. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Γεωργίου κατάφερε να ξεχωρίσει, αφού κατάφερε να σηκώσει ψηλά της σημαία μας, ανεβαίνοντας στο βάθρο ως 3η στο XCE, ενώ εξήλθε 5η στο Criterium. Θετικό το πρόσημο και για τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Δ. Κουκουμά κατέγραψε 8η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ η στους αγώνες XCO η Στυλιάνα Καμιλάρη τερμάτισε στην 9η θέση. Καλές στιγμές είχε και η Ε. Κουκουμά, η οποία τερμάτισε ως 14η στην ατομική χρονομέτρηση.
«Ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη που θα λάμβανα μέρος σε μια Παγκόσμια πανεπιστημιάδα καθώς είναι μια εμπειρία που ίσως να μην έχω την δυνατότητα να ξαναζήσω. Το επίπεδο δεν θα έλεγα ότι ήταν χαμηλό, καθώς υπήρχαν αθλήτριες με δυνατά αποτελέσματα στο παρελθόν. Είχα θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους γι’ αυτούς τους αγώνες και το καλύτερο που μπόρεσα να πάρω ήταν η 3η θέση στο XCE και μια 5η θέση στο Criterium», είπε αρχικά στο γραφείο Τύπου του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού η Κωνσταντίνα Γεωργίου και συνέχισε: «Για έμενα είναι δύο αρκετά καλά αποτελέσματα τα οποία μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω κάτι καλύτερο. Το επόμενο διάστημα έχουμε κάποιους συμπαντικούς αγώνες, οπού θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ελπίζοντας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα», συμπλήρωσε γεμάτη αισιοδοξία.
Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την παρουσία των χορηγών μας.
ΟΠΟΠΑΠ ΚύπρουChCharalambides Christisαι CaCablenet Sportsρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Ειδικές ευχαριστίες και στον ΚυΚυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού - KOAπου συνεχίζει να ακολουθεί, να στηρίζει και να επιβραβεύει τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd