Η Κύπρος μετέχει με επτά αθλητές στον Διεθνή Αγώνα Γύρος της Ρόδου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετέχει με επτά αθλητές στον Διεθνή Αγώνα Γύρος της Ρόδου.

 Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (02/04) η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου, για να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες Rhodes GP και Tour of Rhodes, που θα διεξαχθούν στις 4 και 8 έως τις 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές Ανδρέας Μιλτιάδης, Αλέξανδρος Αγρότης, Αλέξανδρος Ματσάγγος, Κωνσταντίνος Θυμίδης, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Χρίστος Φιλοκύπρου και Σταύρος Θεοφάνους. Την αποστολή συνοδεύουν ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ανέστης Κουρμπέτης και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σταύρος Γεωργίου.

Στους δύο αγώνες ( ο πρώτος μονοήμερος και ο δεύτερος τριήμερος) θα συμμετάσχουν συνολικά 25 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται εθνικές ομάδες καθώς και ομάδες pro και continental. Αναμένεται ότι οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και επίπονοι και θα αποτελέσουν ένα δυνατό τεστ για τους διεθνείς μας προκειμένου να εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα.

Καλή επιτυχία Κύπρος.

Ευχαριστίες στις εταιρείες A. & P. Andreou Brothers Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Vitex – Yannidis Bros S.A στην Κύπρο,Marathon Trading, Les Palmiers Beach Hotel υποστηρικτές της Εθνικής μας Ομάδας Ποδηλασίας.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd