Η ΚΟΕ παρουσίασε την κυπριακή αποστολή για τους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την αποστολή που θα λάβει μέρος στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Οράν της Αλγερίας από 25 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου. Η αποστολή αποτελείται από 111 αθλητές, 72 Άνδρες και 39 Γυναίκες που θα λάβουν μέρος σε 18 αθλήματα από τα 24 που υπάρχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

 

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσαν το παρών πολλοί αθλητές που θα βρίσκονται στην αποστολή. Ανάμεσα τους  ο Αλέξανδρος Αγρότης  και η Άντρη Χριστοφόρου η οποία στην προηγούμενη διοργάνωση το 2018 κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο .

Άντρη Χριστοφόρου : Ευτυχώς η ΚΟΕ μας δίνει ευκαιρίες – Θέλω να βλετιώσω το χάλκινο μετάλλιο της Ταραγόνα .«Κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές. Προσωπικά έχω το ίδιο άγχος να προετοιμαστώ κατάλληλα. Βάζω την ίδια πίεση στον εαυτό μου για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να έρθει το αποτέλεσμα. Οι νέοι αθλητές θα πρέπει να έχουν υπομονή, να δουλεύουν. Ευτυχώς η ΚΟΕ μας δίνει ευκαιρίες. Στέλνει αθλητές σε μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι οι Μεσογειακοί. Μια ομάδα με 111 αθλητές σίγουρα δεν είναι μικρή. Περιλαμβάνει έμπειρους αθλητές αλλά δίνει και ευκαιρία σε νέους αθλητές. Μόνο έτσι ένας αθλητής μπορεί να εξελιχθεί. Μέσα από μεγάλους αγώνες. Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώσω το χάλκινο μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα που θα αγωνιστώ. Πιστεύω ότι μπορώ να πάω πολύ καλά και είμαι σίγουρη ότι γενικά η ομάδα μας φέτος θα έχει την καλύτερη παρουσία σε Μεσογειακούς Αγώνες».

 

Οριοθετώντας τον αγωνιστικό στόχο της ομάδας, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου σημείωσε : «Στόχος για τον κάθε αθλητή θα πρέπει να είναι να φτάσει και να ξεπεράσει τις προσωπικές του δυνατότητες και επιδόσεις. Αυτό για μας θα συνιστά επιτυχία. Εφόσον το επιτύχουν οι αθλητές μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν και ανάλογες διακρίσεις, που θα φτάσουν μέχρι την κατάκτηση μεταλλίων, και γιατί όχι και πρώτων θέσεων».

Ο Αρχηγός της Κυπριακής αποστολής θα είναι το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ κ. Ανδρέας Θεοφυλάκτου : σημείωσε ότι στόχος της Διοικητικής ομάδας είναι η άμεση επίλυση όποιων θεμάτων τεθούν κατά τη διάρκεια της αποστολής και η επίδειξη ομαδικού πνεύματος από όλα τα μέλη της αποστολής : «Ευχαριστώ την ΚΟΕ που όπως και στο Τόκυο μου εμπιστεύτηκε το ρόλο του Αρχηγού αποστολής σε μια τόσο μεγάλη αριθμιτικά αποστολή. Θα ταξιδέψουμε ως ομάδα, θα αγωνιστούμε ως ομάδα και θα επιστρέψουμε ως ομάδα. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων»

Καλή Επιτυχία ΚΥΠΡΟΣ !!!

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd