Απολογισμός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δρόμου 2021

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δρόμου στο Τρέντο της Ιταλίας οπου συμμετείχε η εθνική μας ομάδα .

Στον Αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία Men’s Elite  ο Αντρέας Μιλτιάδης κατέλαβε την 25η θέση παρά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε το ποδήλατο του που τον ανάγκασε να αλλάξει ποδήλατο   . Στο ενδιάμεσο σημείο έλεγχου της διαδρομής ο Αντρέας κατέγραψε τον 13ο  καλύτερο χρόνο του αγώνα .

Στον αγώνα αντοχής που πραγματοποιήθηκε  σε ανηφορική διαδρομή για 73 χιλιόμετρα και στην συνεχεία σε κυκλική τεχνική διαδρομή στην πόλη του Τρέντο τον οποίο ξεκίνησαν 150 αθλητές και τερμάτισαν εντός χρονικού ορίου μόνο οι 31 , ο Αντρέας Μιλτιάδης προσπάθησε να αντέξει στον έντονο ρυθμό που έδωσαν οι  μεγάλες χώρες με τις συνεχόμενες επιθέσεις από τα πρώτα χιλιόμετρα   του αγώνα και ολοκλήρωσε τον  τον αγώνα του στον 2ο γύρο της κυκλικής διαδρομής .

Στους αγώνες δρόμου αντοχής για τις κατηγορίες Men’s U23 , Junior Men’s και  Junior Women’s οι όποιοι πραγματοποιήθηκαν  στην κυκλική τεχνική διαδρομή στην πόλη του Τρέντο, επικράτησε από την αρχή των αγώνων έντονος ρυθμός  τον οποίο έδωσαν οι δυνατές χώρες που συμμετείχαν με πλήρες ομάδες με αποτέλεσμα στην κατηγορία Men’s U23 από τους  148 αθλητές που ξεκίνησαν τον αγώνα  τερμάτισαν εντός χρονικού ορίου μόνο οι 67 και στην κατηγορία  Junior Women’s από τις 90 αθλήτριες που ξεκίνησαν τον αγώνα  τερμάτισαν εντός χρονικού ορίου μόνο οι 32.

Ξεχώρισε η παρουσία του Αλέξανδρου Ματσάνγκου στους Men’s U23 ο οποίος κρατήθηκε με το κυρίως Γκρουπ για 9 γύρους ολοκληρώνοντας  την προσπάθεια στους στον 10 γύρο   από τους 12 του αγώνα ,  ενώ άτυχος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Παυλίδης αφού μια πτώση  μπροστά του από αρκετούς αθλητές  στον τρίτο γύρο του αγώνα είχε σαν αποτέλεσμα να τον καθυστερήσει και να χάσει επαφή από το κυρίως Γκρουπ  νωρίς ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του στον 5ο γύρο του αγώνα  .

Στους Junior Men’s Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στον 5ο γύρο του αγώνα και στις  Junior Women’s η Ελένη Κουκουμά ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στον 4ο γύρο του αγώνα .

 

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές της εθνικής μας ομάδας :

Vitex Andreou Brothers Ltd Les Palmiers Beach Hotel Marathon Trading Ice Power Cyprus Starbalm  ΟΠΑΠ Κύπρου PowerLine Products Ltd KSports Alexander College

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστιρικτές

honda
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd