Τράπεζας Κύπρου: Εταίρος Οράματος (Vision Partner) της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

boc vision partner

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνουν την από κοινού συνεργασία τους καθώς επίσης την ανακήρυξη της Τράπεζας Κύπρου ως Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

H Τράπεζα Κύπρου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Corporate Social Responsibility) της και αναγνωρίζοντας τα οφέλη που έχει η χρήση του ποδηλάτου (υγεία, παιδεία, αθλητισμός, περιβάλλον) ενστερνίζεται και στηρίζει το Όραμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που είναι η ανάπτυξη της ποδηλασίας με τέτοιο τρόπο ώστε να καταστεί βασική δεξιότητα ζωής (core life skill) για κάθε άτομο το οποίο ζει στο νησί μας.

Με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και ενθάρρυνση μικρών και μεγάλων να εντάξουν το ποδήλατο στη ζωή τους ως μέσο υγιούς ζωής, χαλάρωσης, ξεκούρασης, διασκέδασης και προστασίας του περιβάλλοντος, προχωρούμε στην από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι μ’ αυτό τον τρόπο, θα συμβάλουμε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ασφαλούς ποδηλασίας στην Κύπρο και στην ανάδειξη αυτού του, για πολλούς συμπολίτες μας, νέου και σύγχρονου τρόπου ζωής.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd