ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (UCI COACHING COURSE)

ccf logo 2015 thumb350px

Ημερομηνίες : 6 - 13 Νοεμβρίου 2015

Ώρες: 8:00-13:00 και 14:00-17:00

Τοποθεσία: Ολυμπιακό Μέγαρο (Αίθουσα CYTA, «Ευ Αγωνiσθεσαι»)

Εκπαιδευτής UCI: Αναστόπουλος Βασίλης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μέσα στα πλαίσια του OlympicSolidarity σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) διοργανώνει Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας.

Ομιλητής της Σχολής θα είναι ο κ. Βασίλης Αναστόπουλος, εγκεκριμένος προπονητής της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI).

Με το πέρας της Σχολής, όλοι οι επιτυχόντες θα λάβουν σχετικό δίπλωμα προπονητικής (Επιπέδου 1 - Level 1) της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα προπόνησης νεαρών αθλητών αναπτυξιακών ηλικιών.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ακαδημίας Ποδηλασίας της Κ.Ο.ΠΟ., άτομα τα οποία είναι ενεργοί εκπαιδευτές της Ακαδημίας Ποδηλασίας προτρέπονται να παρακολουθήσουν την εν λόγω Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί στα είκοσι (20) άτομα. Η κάθε εγκεκριμένη Σχολή Ακαδημίας Ποδηλασίας της Κ.Ο.ΠΟ. θα έχει εξασφαλισμένη μία (1) θέση ενεργού εκπαιδευτή.

Για τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις (πέραν των εν λόγω εκπαιδευτών) η Κ.Ο.ΠΟ. θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και θα εγκρίνει τους υποψήφιους σύμφωνα με τα εξής κριτήρια:

-          την ποδηλατική τους εμπειρία,

-          την εκπαιδευτική τους εμπειρία με νεαρούς αθλητές, ή

-          κατοχή πανεπιστημιακού διπλώματος Φυσικής Αγωγής.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε μόνιμους κατοίκους Κύπρου, ενώ η Κ.Ο.ΠΟ. επιφυλάσσει το δικαίωμα, σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, να αποδεχθεί αιτήσεις για περισσότερες από 20 θέσεις κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν ποδήλατο δρόμου και ΜΤΒ, όπως επίσης την ικανότητα να ποδηλατούν για δύο συνεχόμενες ώρες κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Κόστος συμμετοχής

  • Ενεργοί Εκπαιδευτές Σχολών Ακαδημίας Ποδηλασίας, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών της Κ.Ο.ΠΟ.: €125
  • Λοιπά πρόσωπα η αίτηση των οποίων θα γίνει αποδεκτή από την Κ.Ο.ΠΟ.: €250

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 22449871.

 

Στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει η δήλωση συμμετοχής

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση Κατοικίας
  • Ημερομηνία Γεννήσεως
  • Τηλέφωνο
  • Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας
  • Email
  • Σύντομο Ποδηλατικό Βιογραφικό

Η καταβολή του τέλους συμμετοχής θα πρέπει να γίνει απαραίτητα μέχρι την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, στα γραφεία της Κ.Ο.ΠΟ. είτε με επιταγή είτε με μετρητά.

Το τέλος συμμετοχής θα καθίσταται πληρωτέο με την ειδοποίηση από την Κ.Ο.ΠΟ. για αποδοχή της αίτησης του κάθε υποψηφίου, ενώ για κανένα λόγο δεν θα είναι επιστρεπτέο.

Η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας, η Κ.Ο.ΠΟ. και ο Εκπαιδευτής της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας σε καμία περίπτωση θα φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε, άμεση ή έμμεση, απώλεια, ζημιά ή / και προσωπικό τραυματισμό σε περιουσία, εξοπλισμό ή στο άτομο οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων που ήθελε επέλθει πριν, κατά ή μετά τη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας ή ένεκα της διεξαγωγής αυτής. Ο κάθε συμμετέχοντας στη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας λαμβάνει μέρος και συμμετοχή με απόλυτη δική του ευθύνη.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

 

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd