ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» 1-5/6/2016

Podilatw gia 1 euro

Σας ενημερώνουμε για την Παγκύπρια Ποδηλατική Πορεία της αθλήτριάς μας Μαρίνας Θεοδώρου, που θα πραγματοποιηθεί από την 1-5 Ιουνίου 2016. Η ποδηλατική πορεία γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» και τη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Μέγας χορηγός η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ.

Απώτερος σκοπός της πενθήμερης αυτής πορείας, συνολικής διαδρομής 700 χιλιομέτρων, είναι η συλλογή χρημάτων, τα οποία θα παραδοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» για την πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών και νέων συμπολιτών μας με καρκίνο και συναφείς παθήσεις και την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Επισυνάπτονται οι διαδρομές της ποδηλατικής πορείας, καθώς και πίνακας, ο οποίος παρουσιάζει τις ώρες, τις ημέρες και τους σταθμούς, όπου θα γίνεται η παράδοση των εισφορών. Εισφορές μπορούν να γίνονται και σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους επίσης επισυνάπτουμε. Επιπλέον οι συνδρομητές της CYTA μπορούν μέσω SMS να κάνουν τις εισφορές του €1 στον αριθμό 7060, γράφοντας τη λέξη EFXI (με λατινικούς χαρακτήρες) κενό και τον αριθμό 1 ή μέσω link της JCCSmart.

Θερμή μας παράκληση είναι όπως υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή είτε ακολουθώντας τη Μαρίνα με το ποδήλατό σας σε όσα σημεία της διαδρομής μπορείτε είτε εισφέροντας €1. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα ενισχύσετε τον ιερό αυτό σκοπό. Χωρίς τη συμβολή του κόσμου η προσπάθεια αυτή δε θα καρποφορήσει, για το λόγο αυτό σας παρακινούμε να μεταφέρετε το μήνυμα όπου είναι δυνατό.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

ΑΠΟ Κ.Ο.ΠΟ.

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd