ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ 30/6/2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της πρώτης, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με τίτλο "Μικρό μου Ποδήλατο" και θέμα την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ την Τρίτη, 30 Ιουνίου στις 18.30-19.00.

Η παράσταση απευθύνεται σε όλους τους μικρούς και νεαρούς ποδηλάτες μας από 7 έως και 17 χρονών καθώς επίσης στους γονείς τους.

Στο τέλος της σύντομης διαδραστικής θεατρικής παράστασης, όπου παιδιά, νεαροί και γονείς θα διδαχθούν βασικές αρχές και κανόνες ποδηλατικής ασφάλειας και χρήσης του ποδηλάτου τους, θα δοθούν τσαντούλες με καλούδια (goodies bags) για τα παιδιά και τους νεαρούς μας ποδηλάτες ενώ θα διανεμηθούν δωρεάν ολόφρεσκα μπισκότα από βρώμη και σταφίδες, ιδανικό φαγητό για ποδηλάτες, προσφορά από τα Gloria Jean's Coffee, υποστηρικτές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Της παράστασης θα προηγηθεί πολύ σύντομη ποδηλατική βόλτα για τους μικρούς μας ποδηλάτες με τη συνοδεία τροχονόμων του Δήμου Λευκωσίας και εκπαιδευτών της Ακαδημίας της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και των εκπαιδευτικών σχολών ποδηλασίας της τελευταίας.

Η σύντομη ποδηλατική μας βόλτα θα είναι κατά μήκος του πεζοδρόμου της οδού Λήδρας με κατάληξη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου.

Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης η Πλατεία Ελευθερίας μεταξύ 18.30 και 19.00.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δήμο Λευκωσίας και τα Gloria Jean's Coffee.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
equus
beesy bee
© Copyright 2019 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd