Άλλες δραστηριότητες

Το Σαββατοκυρίακο 14 & 15 Νοεμβρίου, 2015, η ώρα 9 πμ, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει training camp για τους εραστές της τέχνης του ποδηλάτου!

Γ. Αποστόλου: Έχουμε προσκαλέσει ορισμένες από τις κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες στον κόσμο.

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Γιώργου Αποστόλου στο INBusiness News 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει ότι έχει θέσει υπό την αιγίδα της την ποδηλασία, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου, 2015 από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου με κατάληξη στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης παρά το χωριό Μαρί, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους 13 ήρωες της 11 Ιουλίου, 2011.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της πρώτης, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με τίτλο "Μικρό μου Ποδήλατο" και θέμα την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ την Τρίτη, 30 Ιουνίου στις 18.30-19.00.

ccf meeting with minister communications works march 2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Νάκη Μιχαηλίδη και τον Αντιπρόεδρο της, κ. Γεώργιο Αποστόλου, είχε συνάντηση την Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2015 με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Μάριο Δημητριάδη, καθώς επίσης με επιτελείο αρμόδιων τεχνοκρατών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις σε σχέση με το νέο νομοσχέδιο περί Ποδηλασίας που από κοινού προωθείται από το κράτος και την ΚΟΠο αλλά και διάφορα άλλα θέματα και ζητήματα που άπτονται και απασχολούν τους τομείς της αγωνιστικής αλλά ιδιαίτερα της μη αγωνιστικής ποδηλασίας.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
equus
beesy bee
© Copyright 2019 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd