Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Συναυλία για ποδηλάτες - 23/8/2015

H Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η Cycling United συνδιοργανώνουν και καλούν όλους τους ποδηλάτες και το ποδηλατόφιλο κοινό από όλη την Κύπρο όπως προσέλθουν με τα ποδήλατά τους στην πρώτη Συναυλία Για Ποδηλάτες η οποία θα λάβει χώρα την 23 Αυγούστου, 2015 η ώρα 21.00 στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών με τον δημοφιλή τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Για ποδηλάτες οι οποίοι θα παρευρεθούν με το ποδήλατό τους θα υπάρχει έκπτωση επί του εισιτηρίου της τάξης του 25%.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει ασφαλής και κλειστός χώρος φύλαξης των ποδηλάτων με φρουρό έναντι αμοιβής €1 ανά ποδήλατο ενώ θα παραδίδεται αποδεικτικό εισιτήριο παραλαβής για κάθε ποδήλατο.

Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε να προσέλθετε με το ποδήλατό σας αλλά να επιστρέψετε στην επαρχία σας με λεοφωρείο μετά το πέρας της Συναυλίας, παρακαλούμε όπως οπωσδήποτε κρατήσετε θέσεις στα λεωφορεία επικοινωνώντας έγκαιρα με τον κ. Πάμπο Χαραλάμπους στο 99 463699.

Εισηγούμαστε τη χρήση φωτεινών αναλάμποντων λαμπτήρων στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος του ποδηλάτου, τη χρήση ανακλαστήρων φωτός επί των τροχών καθώς επίσης τη χρήση φωσφορούχου γιλέκου από τους ποδηλάτες κατά το ταξίδι τους από και προς το χώρο της συναυλίας.

Καλή ποδηλασία και καλή ακρόαση!!! Θα σας δούμε εκεί!

ccf logo 2015 clear 250cycling united logo 250

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
equus
beesy bee
© Copyright 2019 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd