ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ / ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - 19-9-2015

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ / ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της πρώτης, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με τίτλο "Μικρό μου Ποδήλατο" και θέμα την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στη Λεμεσό.

Η παράσταση απευθύνεται σε όλους τους μικρούς και νεαρούς ποδηλάτες μας από 6 έως και 12 χρονών καθώς επίσης στους γονείς τους.

Στο τέλος της σύντομης διαδραστικής θεατρικής παράστασης, όπου παιδιά, νεαροί και γονείς θα διδαχθούν βασικές αρχές και κανόνες ποδηλατικής ασφάλειας και χρήσης του ποδηλάτου τους, θα δοθούν τσαντούλες με καλούδια (goodies bags) για τα παιδιά και τους νεαρούς μας ποδηλάτες ενώ θα διανεμηθούν δωρεάν ολόφρεσκα μπισκότα από βρώμη και σταφίδες, ιδανικό φαγητό για ποδηλάτες, προσφορά από τα Gloria Jean's Coffee, υποστηρικτές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Της παράστασης θα προηγηθεί πολύ σύντομη ποδηλατική βόλτα για τους μικρούς μας ποδηλάτες από την Αποβάθρα Παλιού Λιμανιού κατά μήκος της παραλιακής επίχωσης με τελική κατάληξη το αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Δήμου Λεμεσού στο ανατολικό μέρος της επίχωσης.

Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης η Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού η ώρα18.30.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δήμο Λεμεσού, τα Gloria Jean's Coffee, τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού και τις σχολές ποδηλασίας της Ακαδημίας Ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε εκ μέρους του ΔΣ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Τράπεζας Κύπρου στον τέως Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Λεμεσού, κ. Χρίστο Χαρτζιώτη, για την άμεση ανταπόκριση και αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και του Ποδηλατικού Ομίλου Λεμεσού στην προσπάθειά μας αυτή αλλά και θερμές ευχαριστίες για τις πολυτιμότατες οργανωτικές τους ικανότητες χωρίς τις οποίες η επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να ήταν η ίδια.

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
equus
beesy bee
© Copyright 2019 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd