Ποδηλατική πορεία για υποστήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου - 09/4/2017

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, φιλανθρωπική ποδηλασία αγάπης «Χριστοδούλας» για ενίσχυση των προσπαθειών του Συνδέσμου.

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, Φιλανθρωπική Ποδηλασία Αγάπης «Χριστοδούλας» για ενίσχυση των προσπαθειών του Συνδέσμου.
  
 Η μεταφορά των αθλητών από Λευκωσία προς Κακοπετριά θα γίνει με λεωφορείο απο το περίπτερο Δρακουμέλ .  Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Για όσους επιθυμούν και μπορούν να μεταβούν ποδηλατόντας το σημείο συνάντησης θα είναι η υπεραγορά ΜΕΤΡΟ στις 07:15.
 
Η ποδηλατική πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 10:00 το πρωί από την Κακοπετριά και θα τερματίσει στις 14:30 περίπου, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένη), αφού περάσει από αρκετές κοινότητες και από το Δημαρχείο Στροβόλου. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα υπάρχει συνοδεία από αυτοκίνητο και αστυνομία.

Επιπλέον για όσους επιθυμούν μπορούν να συνενωθούν στα παρακάτω σημεία:
- Άγιοι Τριμιθιας στις 13:30
- Δρακουμέλ (Στρόβολο)14:00

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την μετάβαση με ποδήλατο επικοινωνήστε με τον Ανδρέα Πεττεμεριδη στο τηλ.99406886. Για μεταφορά με λεωφορείο επικοινωνήστε με τον κ. Κύπρο Παπαχαραλάμπους στο τηλ. 99699765 μέχρι τις 3 Απριλίου 2017.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
equus
beesy bee
© Copyright 2019 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd