ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας μαζί με την Κυπριακή Αρχή Αντιντόπιγκ (CYADA), η ΚΟΠΟ καλεί όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γενικότερα όλα τα μέλη της όπως στηρίξουν την προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος.

Το τελευταίο κρούσμα θετικού δείγματος αθλητή μας σε έλεγχο ντόπινγκ πλήττει γενικότερα την εικόνα του αθλήματος και όχι ατομικά τον αθλητή. Τα επιπλέον κακόπιστα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης καθόλου δεν βοηθούν σε αυτή την περίπτωση πάρα μόνο πλήττουν περισσότερο την εικόνα του αθλήματος. Ειδικά όταν αυτά τα σχόλια είναι άσχετα με το θέμα της πάταξης του ντόπινγκ στο άθλημα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι ταγμένο να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα στην ποδηλασία και οποιεσδήποτε εισηγήσεις, παράπονα, παρατηρήσεις ορθό είναι να γίνονται με κόσμιο τρόπο ή και προσωπικά στα μέλη του Συμβουλίου.

Η Κ.Ο.ΠΟ επίσης υπενθυμίζει ότι, βάσει και των σχετικών κανονισμών, οι οποιεσδήποτε προσβλητικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές από μέλη της θα τιμωρούνται είτε αυτές προέρχονται από σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε από αθλητικές η άλλες εκδηλώσεις.

Η ποδηλασία είναι άθλημα το οποίο αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια και η Ομοσπονδία έχει στόχο να το υπηρετήσει και να το ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά.

Εκ του ΔΣ

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd