ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019

H Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα προχωρήσει σε κατάρτιση του αγωνιστικού προγράμματος για την αγωνιστική περίοδο 2019.

Παρακαλούνται τα Σωματεία και οι Φορείς ή άτομα που επιθυμούν να αναλάβουν τη διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.ΠΟ. και της UCI, όπως υποβάλουν γραπτή αίτηση προς την Ομοσπονδία.

Οι ημερομηνίες για τα Πρωταθλήματα είναι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, προστατευόμενες ενώ το σύνολο των αγώνων, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα είναι σύμφωνα με τους Κανονισμούς Διοργάνωσης Αγώνων Ποδηλασίας 2019 και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τη διοργάνωση αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το έντυπο αίτησης διοργάνωσης αγώνα ποδηλασίας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018.

Η Ομοσπονδία επιφυλάσσει τα δικαιώματά της, σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς, για τον τελικό καταρτισμό του εθνικού αγωνιστικού προγράμματος.

Οι Κανονισμοί Διοργάνωσης Αγώνων Ποδηλασίας 2019 και οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τη διοργάνωση αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2019 επισυνάπτονται.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd