Εγγραφές αθλητών για την αγωνιστική περίοδο 2015

ccf athletes registrations 2015

Ο Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας επιθυμεί να ενημερώσει τα Σωματεία μέλη της και τους αθλητές ποδηλασίας πως οι εγγραφές των αθλητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015.


Παρακαλούμε όπως με την εγγραφή των αθλητών παρουσιάζονται τα δελτία υγείας τους και η ασφάλειά τους στη γραμματεία της Κ.Ο.ΠΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το κάθε σωματείο πρέπει να στείλει επίσημη επιστολή στην ΚΟΠΟ με τα ονόματα των εγγεγραμμένων αθλητών του, βάση των κατηγοριών που ισχύουν στην προκήρυξη αγώνων, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και τον υπεύθυνο του σωματείου.

Σε περίπτωση που αθλητές εγγράφονται για πρώτη φορά στην ΚΟΠΟ ή μετεγγράφονται σε άλλο σωματείο παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ . Τέλος, ΟΛΟΙ οι αθλητές ανεξαιρέτως, πρέπει να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση in new window.

Παρακαλούμε όπως τηρηθούν οι προθεσμίες και όπως οι αιτήσεις εγγραφών που παρουσιάζονται να είναι πλήρως συμπληρωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η προκήρυξη των αγώνων ποδηλασίας 2015 θα σας σταλεί το συντομότερο δυνατόν.

 

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd