Ανακοίνωση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

Παρακαλούνται τα σωματεία όπως ενημερωθούν για τα πιο κάτω και προβούν στις απαραίτητες ενέργειες:

 

Σημαντική Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Αγωνοδίκου Επιτροπής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2014 - Αγώνας Αντοχής:

Μετά την σημερινή επιθεώρηση της διαδρομής του αγώνα Αντοχής Πρωταθλήματος Δρόμου, για λόγους πρώτιστα ασφάλειας των αθλητών/τριών αλλά κι έλλειψης μέσων και προσωπικού αγώνα, ως πρόεδρος της Αγωνοδίκου θέλω να ανακοινώσω προς τα σωματεία και αθλητές/τριες ότι θα γίνει ΜΙΑ εκκίνηση ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ μέχρι και μετά την γέφυρα που βρήσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Ευάγγελος Διαμαντίδης
Πρόεδρος Αγωνοδίκου Πρωταθλήματος Δρόμου 2014

 

Επιπλέον:

  1. Όσα σωματεία δεν έχουν αποστείλει τη λίστα με τα αυτοκίνητα συνοδείας για τους αγώνες πρωταθλήματος, συμφώνα με τον κανονισμό, παρακαλούνται να το πράξουν μέχρι αύριο, 8/5/2014 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  2. Υπενθυμίζονται οι αθλητές και τα σωματεία πως στους αγώνες Πρωταθλήματος είναι υποχρεωτικό να φέρουν την στολή του Σωματείου τους.
    Υπεύθυνα για την τήρηση του παρόντος κανονισμού είναι τα Σωματεία.

 

Λίστες Εκκίνησης

Οι λίστες εκκίνησης έχουν δημοσιευθεί:

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd