Τελετή Βράβευσης των Αθλητών Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας 2021

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσε τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, την Ετήσια Τελετή Βράβευσης των Αθλητών/τριών της.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, μετά από έγκριση του Υπουργείου Υγείας και τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πανδημία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έντιμος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐας, ο Δήμαρχος Λατσιών, κ. Χρίστος Πιτταράς, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, ο Γενικός Διευθυντής της VITEX Ελλάδος, κ. Μάκης Κολέτσης, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alexander College, κ. Νικόδημος Λοΐζου και πλειάδα εκλεκτών προσκεκλημένων.

 

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Γεωργίου, συγχάρηκε τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Υπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρούσος, εξήγγειλε πρόγραμμα με 773 χορηγίες αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου και αναφέρθηκε  στις δράσεις του Υπουργείου Μεταφορών για την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, συγχάρηκε την Ομοσπονδία για την πρόοδο που σημειώνει η ποδηλασία, καθώς επίσης και τους/τις αθλητές/τριες για την προσπάθειά τους, ενώ σε παρέμβαση του στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022 θα είναι αναβαθμισμένος.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, απεύθυνε τα συγχαρητήριά του σε όλους/ες τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους, τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, και εξέφρασε τη στήριξη της ΚΟΕ  προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, συγχάρηκε τους/τις αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους και διαβεβαίωσε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον κυπριακό αθλητισμό και την ποδηλασία.

Κατά την Τελετή Βράβευσης τιμήθηκαν όλοι/ες οι αθλητές/τριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2021.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν για την στήριξη και προσφορά προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας στους: Έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, κ.κ. Ησαΐα, ΟΠΑΠ Κύπρου, Εταιρεία Αφοι Α. & Π. Αντρέου- VITEX, Alexander College και Wolt.

Τέλος, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν, επίσης, στους/στις αθλητές/τριες που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες,  σε αθλητές που ξεχώρισαν για το ήθος τους και σε ξένους/ες διεθνείς αθλητές/τριες που ζουν και προπονούνται στην Κύπρο.

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd