ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Υπενθυμίζεται ότι, στους επερχόμενους αγώνες ποδηλασίας δρόμου και ΜΤΒ και μέχρι να υπάρξει τροποποίηση στο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας και του Πρωτόκολλο του ΚΟΑ, για τη πανδημία του κορωνοϊού, ισχύουν μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

  • Όλοι οι αθλητές/τριες ηλικίας 18 ετών και άνω για να δικαιούνται να συμμετάσχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν κάνει εξέταση αντιγόνου (rapid test) την ημέρα του αγώνα, στο συνεργείο που θα βρίσκεται στον χώρο πλησίον της γραμματείας του αγώνα.
  • Οι αθλητές/τριες ηλικίας κάτω των 18 ετών θα κάνουν εξέταση rapid test, εφ΄ όσον το επιθυμούν, στην παρουσία των γονέων τους ή εάν προσκομίσουν σχετική εξουσιοδότηση από τους γονείς τους.
  • Πέραν των αθλητών/τριών υποχρεωτικά θα υποβάλλονται σε εξέταση rapid test, πρίν από την έναρξη του αγώνα, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, η αγωνόδικος επιτροπή, οι Μάρσαλς, οι παράγοντες/προπονητές των σωματείων, που έχουν δηλωθεί στον αγώνα, καθώς επίσης το προσωπικό που εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στον αγώνα.
  • Σε κανένα αθλητή/τρια δεν θα επιτραπεί να συμμετάσχει στον αγώνα εάν δεν παρουσιάσει στην εκκίνηση του αγώνα τη σχετική βεβαίωση αρνητικού τέστ που εκδόθηκε από το συνεργείο που διενήργησε τις εξετάσεις για τον αγώνα.
  • Οι εξετάσεις rapid tests θα πραγματοποιούνται δωρεάν.
  • Εξετάσεις προηγούμενων ημερών δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Απαγορεύεται η ανάπτυξη τεντών από τα Σωματεία.
  • Απαγορεύεται η παρακολούθηση του αγώνα από θεατές.
  • Όλοι όσοι εμπλέκονται με τον αγώνα να φέρουν υποχρεωτικά μάσκα πλην των αθλητών κατά την ώρα που ποδηλατούν.

Η υπόψη ανακοίνωση της ΚΟΠο δεν τροποποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας ή το Πρωτόκολλο του ΚΟΑ, τα οποία όλοι μας υποχρεούμαστε να τηρούμε πιστά προκειμένου να διαφυλάξουμε τόσο τη δική μας υγεία όσων και των συνανθρώπων μας.

Καλή επιτυχία σε όλους του αθλητές και αθλήτριες καθώς επίσης στους διοργανωτές των αγώνων.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd