ΣΧΟΛΗ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας δέχεται αιτήσεις για την παρακολούθηση Σχολής Κομισαρίων Ποδηλασίας Δρόμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Φεβρουαρίου 2023.

Το κόστος παρακολούθησης της εκπαίδευσης ανέρχεται στα σαράντα (40) ευρώ για νέους κομισάριους και στα είκοσι (20) ευρώ για υφιστάμενους κομισάριους. Αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης θα αποσταλεί σε όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ισότιμης δευτεροβάθμιας σχολής και να έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επιπρόσθετα, είναι επιθυμητό να είναι γνώστες των βασικών προγραμμάτων της Microsoft Office.

Όσοι/ες παρακολουθήσουν με επιτυχία την εκπαίδευση και επιτύχουν στις εξετάσεις θα ορίζονται από την Κ.Ο.ΠΟ. ως κομισάριοι στους αγώνες ποδηλασίας που διοργανώνονται στην Κύπρο. Για τις υπηρεσίες θα τους καταβάλλεται αποζημίωση και οδοιπορικά, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.ΠΟ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd