Σχολή Κομισαρίων Ποδηλασίας Δρόμου 19-21 Ιανουαρίου 2024, Λευκωσία

Στα πλαίσια της προσπάθειας καλύτερης στελέχωσης των αγώνων ποδηλασίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει σχολή εκπαίδευσης κομισαρίων ποδηλασίας δρόμου. Η σχολή θα διεξαχθεί μεταξύ 19 Ιανουαρίου (απόγευμα) με 21 Ιανουαρίου 2024 και απευθύνεται σε κάθε φίλο του αθλήματος που θα ήθελε να στηρίξει τη ποδηλασία.

Τι είναι ο κομισάριος ποδηλασίας

Εν συντομία: ο κομισάριος είναι ο διαιτητής και ο επόπτης ενός αγώνα ποδηλασίας!

Είναι το κατάλληλα εκπαιδευμένος πρόσωπο, που διορίζεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για να διευθύνει ένα αγώνα ποδηλασίας και να διασφαλίσει ότι ο αγώνας διεξάγεται με ασφάλεια και σύμφωνα με τις πρόνοιες των κανονισμών!

Τι απαιτείται:

 • Να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,
 • Να έχεις λευκό ποινικό μητρώο,
 • Να γνωρίζεις την Αγγλική/Ελληνική γλώσσα
 • Να έχεις βασικές γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (office + email)
 • Να σε ενδιαφέρει το άθλημα της ποδηλασίας!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η σχολή κομισαρίων ποδηλασίας δρόμου απευθύνεται σε κάθε φίλο της ποδηλασίας που θα ήθελε να γνωρίσει τους κανονισμούς και τις διαδικασίες του αθλήματος, με στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες του για καλύτερη στελέχωση και επόπτευση τω αγώνων ποδηλασίας.

Απευθύνεται επίσης σε υφιστάμενους κομισάριους ορεινής ποδηλασίας που θα εκπαιδευτούν και στις απαιτήσεις της ποδηλασίας δρόμου καθώς και σε υφιστάμενους κομισάριους ποδηλασίας δρόμου που θα ανανεώσουν τις γνώσεις τους.

 

Λεπτομέρειες σχολής

Τα μαθήματα της σχολής θα πραγματοποιηθού στην Ελληνική Γλώσσα

Ημερομηνίες και ώρες:

 • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, 6μμ-9μμ
 • Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, 9πμ-1μμ, 2μμ-6μμ
 • Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024,
  • 9:30 - 11:30 Γραπτή εξέταση
  • 11:30 - προφορική εξέταση

Επιτυχόντες

Οι επιτύχοντες στη σχολή θα κληθούν να εποπτεύσουν και να διευθύνουν αγώνες ποδηλασίας δρόμου στη Κύπρο. Αρχικά θα τους ανατεθούν βοηθητικοί ρόλοι μέχρι να νοιώσουν έτοιμοι να αναλάβουν καίριους ρόλους όπως Γραμματέας του αγώνα και Αλυτάρχης.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία στο μέλλον να εκπαιδευτούν από τη Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας (UCI) σαν Elite Εθνικοί Κομισάριοι Ποδηλασίας. Στη συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν και επιλεγούν από τη UCI μπορεί να έχουν την ευκαιρία να αναβαθμιστούν σε Διεθνείς Κομισάριους Ποδηλασίας!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και οι Διοργανωτές των αγώνων, αποζημιώνουν τους κομισάριους για τις υπηρεσίες τους καθώς επίσης καταβάλλουν τα οδοιπορικά τους έξοδα.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στη σχολή:

Για να εγγραφείτε στη σχολή πατήστε στο πιο κάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα που θα ανοίξει https://forms.gle/tbJbbiTri8nHDhux9

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 22449870 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd