Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο

Είχαμε σήμερα συνάντηση, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο κατά την οποία έγινε μια πολύ ειλικρινής και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα συζητήσαμε θέματα που άπτονται του ποδηλατικού τουρισμού και ενημερωθήκαμε για τις δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού, αναφορικά με το ποδήλατο το τρέχον έτος, τη διεξαγωγή διεθνών αγώνων ποδηλασίας στην Κύπρο και τρόπους στήριξης τους καθώς επίσης για τη προβολή της πατρίδας μας, ως τουριστικού προορισμού, μέσω των διαφόρων ποδηλατικών δράσεων.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι η Κύπρος αποτελεί ένα εξαίρετο ποδηλατικό προορισμό και ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Συμφωνήθηκε όπως μελετηθούν διάφοροι συγκεκριμένοι τρόποι στήριξης των διεθνών αγώνων ποδηλασίας, που διεξάγονται στην Κύπρο καθώς και της ποδηλασίας γενικότερα.

Εκφράσαμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Υφυπουργό για τη συνάντηση καθώς επίσης για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει το Υφυπουργείο του στη ποδηλασία και συμφωνήθηκε όπως σύντομα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με σκοπό την εξέταση συγκεκριμένων προτάσεων, στη βάση της κυβερνητικής πολιτικής.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd