Συνάντηση, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, με τον Υπουργό Μεταφορών – Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο

Είχαμε σήμερα συνάντηση, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, με τον Υπουργό Μεταφορών – Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Μεταφορών .

Κατά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε για τα υπό εξέλιξη προγράμματα του Υπουργείου του αναφορικά με το ποδήλατο, την οδική ασφάλεια, τα προγραμματιζόμενα έργα υποδομής και την αειφόρο ανάπτυξη. Ενημερώσαμε τον κ. Υπουργό για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδηλασία και του υποβάλαμε διάφορες εισηγήσεις. Ο κ. Καρούσος αντιμετώπισε με κατανόηση τα προβλήματα και τις εισηγήσεις μας και έδωσε οδηγίες για την άμεση επίλυση τους.

Αποφασίστηκε επίσης όπως το Υπουργείο Μεταφορών – Επικοινωνιών και Έργων ευρίσκεται σε επικοινωνία με την ΚΟΠΟ προκειμένου να ανταλλάσσονται απόψεις για τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν, να γίνεται ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων που σχεδιάζονται καθώς επίσης να αναληφθεί από κοινού με την ΚΟΠΟ καμπάνια για την οδική ασφάλεια, η οποία θα περιλαμβάνει διάφορες δράσεις.

Κλείνοντας τη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης όπως παρόμοιες συσκέψεις πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να εξετάζετε η πρόοδος υλοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει για ακόμη μια φορά την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της στον Υπουργό κ. Γιάννη Καρούσο για την θετική του ανταπόκριση, σε όλα τα θέματα που αφορούν την ποδηλασία.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd